jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۴۵۹۸۹   ۱۶ اسفند ۱۳۹۱  |  ۱۶:۲۹

یادگیری روش درست کردن غذای کودک برای مادران جوان، گاهی دغدغه خاطر می‌شود. امروز به این دسته از مادران، روش تهیه یک غذای مقوی و قابل هضم برای کودکانی را آموزش می‌دهیم که پا به سن تمرین غذاخوردن گذاشته‌اند: «حریره جو با سیب و خرما».

حریره جو با سیب و خرما

مواد لازم:

سیب پوست کنده و خرد شده: 1,4 فنجان

خرمای جدا شده از هسته: 4 قاشق غذاخوری

 آب: 2,3 فنجان

شیر: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

بلغور جو، سیب و خرما را همراه با آب در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. در همین حال شیر را در یک تابه حرارت دهید. جو را داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس 3 تا 4 دقیقه با حرارت کم بگذارید بپزد و مدام آن را هم بزنید. آنگاه مواد را با هم مخلوط کنید و همه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست و قابل خوردن برای کودک شود (دقت کنید که هیچ یک از مواد به صورت تکه در غذا نباشد و له شده و نرم شده باشد)

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر