رژیم صهیونیستی برای شکنجه و آزار و اذیت کودکان فلسطینی در زندان ها، از انواع روشهای شکنجه استفاده می کنند. به گزارش خبرگزاری عربستان ، ضرب و جرح کودکان فلسطینی ، خاموش کردن سیگار بر بدن آنها ، محروم کردن آنها از خواب ، جلوگیری از عوض کردن لباس ، بستن دستها و پاها و مجروح کردن آنها با چاقو ، از انواع شکنجه هایی به شمار می آید که نظامیان اسرائیلی هر روزه از آن بر ضد کودکان فلسطینی استفاده می کنند.
کودکان فلسطینی ، سپر انسانی صهیونیست ها
نظامیان صهیونیست در حمله به شهرهای فلسطینی نشین با اسارت کودکان ، آنها را سپر انسانی قرار می دهند. صهیونیست ها سال گذشته با حمله به نابلس ، 15 دختر دبستانی را توقیف و از آنان به عنوان سپر انسانی برای حمله به مناطق فلسطینی استفاده کردند.
اسرائیل ، مسبب سوءتغذیه کودکان فلسطینی
نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور تغذیه گفت : اقدامات رژیم صهیونیستی سبب شده است بیش از 15 درصد کودکان زیر 10
سال فلسطینی از سوءتغذیه رنج ببرند.ژان زیگلر افزود: براساس گزارش بانک جهانی ، نخستین علت سوءتغذیه در سرزمین حاصلخیز فلسطین این است که 285 روستا و شهر فلسطین ، برای ایجاد شهرکهای صهیونیست نشین است .