تولید بنزین به 80 میلیون لیتر می‌رسد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه تولید بنزین کشور به 9/79 میلیون لیتر در روز خواهد رسید که 73 میلیون لیتر از این حجم با استاندارد یورو 4 و 5 و بقیه با استاندارد یورو 2 تولید می‌شود.
کد خبر: ۴۸۵۳۷۰

به گزارش ایرنا، علیرضا ضیغمی دیروز در نشست خبری مشترک با مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت و سرپرست شرکت پالایش نفت شهید تندگویان تهران که در ارتباط با پروژه‌های مهر ماندگار شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برگزار شد، گفت: تولید روزانه بنزین کشور در سال‌جاری به 62 میلیون لیتر خواهد رسید که 24 میلیون لیتر از این حجم با استاندارد یورو 4 و 5 و بقیه با استاندارد یورو 2 تولید خواهد شد.وی ادامه داد: تا پایان سال 92 نیزمیزان تولید بنزین با استاندارد یورو 4 و 5 به 50 میلیون لیتر و یورو 2 نیز به 18 تا 20 میلیون لیتر خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به این‌ که 9 طرح پالایشی به عنوان پروژه‌های مهر ماندگار معرفی شده، افزود: پروژه‌های مربوط به بنزین‌سازی، بهینه‌سازی و ارتقای کیفیت به عنوان پروژه‌های مهر ماندگار معرفی می‌شود که بر این اساس 9 پالایشگاه شامل پروژه‌های مهر ماندگار است که دو پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس و آناهیتا نیز در دست احداث است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها