در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم آنلاین، رامین مهمان پرست روز سه شنبه در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها در گفت و گو با خبرنگار ما تاکید کرد: مردم مسلمان منطقه خواستار اخراج حکام مستبد هستند و راه خود را به سوی استقلال و آزادی ادامه می دهند.
وی افزود: این حرکت های مردمی منجر به ضعیف شدن محور اتحاد آمریکا و اسراییل در منطقه می شود و این به مذاق آمریکا خوش نمی آید بنابراین ما باید تمام تلاش خود را انجام دهیم تا حرکات مردم نتیجه بخش باشد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: دامن زدن به اختلافات و القای "ایران هراسی" سیاست آمریکایی - اسراییلی است و نباید گذاشت این سیاست موفق شود.
وی ادامه داد: اگر ما طوری رفتار کنیم که از عربستان فاصله بگیریم ، سناریوی آمریکا و اسراییل به نتیجه می رسد.
سخنگوی وزارت امور خارجه اظهار داشت: رابطه با برخی کشورها به معنای آن نیست که ایران نسبت به دخالت این کشورها در امور داخلی دیگر کشورها اعتراض یا انتقاد نداشته باشد بلکه ما همواره اعتراضات و انتقادات خود را به مقامات این کشورها می رسانیم .
مهمان پرست تاکید کرد: هدف ایران این است تا فتنه بزرگی که آمریکا و اسراییل طراحی کرده اند به نتیجه نرسد.
وی در پاسخ به سوالی درخصوص واسطه شدن قطر بین ایران و عربستان، گفت: رایزنی هایی که بین کشورها صورت می گیرد می تواند موثر باشد و ما معتقدیم که هر شکلی از رایزنی هایی که می تواند کشورها را به هم نزدیک کند یک گام به جلو است.
مهمان پرست اضافه کرد: رایزنی ها ، رفت و آمدها و تفاهم می تواند به داشتن رابطه ای بهتر و اتخاذ سیاست های درست کمک کند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: