مبارک وصیت‌نامه نوشت

گزارش‌های خبری حاکی از آن است که وکیل حسنی مبارک وصیت‌نامه رئیس جمهور سابق مصر را در اداره ثبت اموال غیرمنقول ثبت کرده است.
کد خبر: ۴۲۴۱۲۶

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط، فرید الدیب، وکیل حسنی مبارک، رئیس جمهور سابق مصر وصیت‌نامه وی را بدون اطلاع خانواده مبارک از جزئیات آن در اداره ثبت اموال غیرمنقول ثبت کرده است.

مبارک در زمان نوشتن وصیت‌نامه از سوزان ثابت، همسرش خواست تا از اتاق خارج شود.

جلسه مبارک با وکیلش 70 دقیقه طول کشید و وکیل با خود یک لپ‌تاب به همراه داشت که وصیت‌نامه مبارک را در آن ثبت کرد.

طی چند روز گذشته وضعیت جسمانی مبارک بدتر شده است و وی به طور مکرر به کما رفته و هوشیاری جزئی داشته است.

منابع ویژه اعلام کردند که مهمترین مساله‌ای که در وصیت‌نامه مبارک آمده است، این است که وی درخواست کرده در کنار نوه‌اش محمد علاء دفن و برای وی مراسم تشییع جنازه برگزار شود.

به گفته این منابع وصیت‌نامه مبارک 20صفحه بوده است.

پزشکان مبارک وی را از خوردن خوراکی‌هایی که موجب افزایش فشار خون می‌شود و نیز مطالعه روزنامه‌های مختلف منع کرده‌اند تا به وی حالت عصبی دست ندهد.

کسانی که با وی ملاقات ‌کرده‌اند نیز گفته‌اند: مبارک مدت زیادی را در خواب به سر می‌برد و همین مساله موجب افسردگی سوزان ، همسرش شده است.

مبارک در مرکز پزشکی جهانی در مصر به سر می‌برد و متهم به کشتار تظاهرکنندگان مصری و فساد مالی  است که تاکنون دو جلسه از جلسات محاکمه وی برگزار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها