مایکروسافت و شبکه اجتماعی جدید

بر اساس مطالبی که به صورت اتفاقی در دامنه Socl.com ارائه شد، مایکروسافت در حال توسعه شبکه اجتماعی جدید به ‌نام Tulalip است.
کد خبر: ۴۱۸۱۳۴

از پنجشنبه گذشته این صفحه حذف شده و به‌جای آن جزئیات پروژه مشخص شده است. در این صفحه آمده است: «با تشکر از ورود شما، Socl.com پروژه طراحی داخلی از سوی تیمی در بخش تحقیقات مایکروسافت است که به صورت اشتباهی روی وب منتشر شده است.»

به‌نظر نمی‌رسد که تولالیپ یک پروژه داخلی باشد، در صفحه‌ای که به صورت اتفاقی منتشر شد، آمده بود که کاربران می‌توانند ساده‌تر از همیشه چیزی که نیاز دارند را یافته و آن را به اشتراک بگذارند. همچنین گزینه‌های اتصال این سرویس به فیس‌بوک و توئیتر نیز وجود داشت. این صفحه همچنین دو ردیف تصویر در خود دارد که بسیار شبیه به ساختار جدید رابط کاربری ویندوز فون7 این شرکت است.

همچنین، دامنه این سرویس نیز اختصار واژه Social است.

انتظار می‌رود که نقشه مایکروسافت برای پروژه تولالیپ فراتر از یک پروژه داخلی باشد. این شرکت از ابراز هر گونه نظری در این مورد خودداری و تنها به تکرار بیانیه منتشر شده در وب‌سایت Socl.com اکتفا کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها