افزایش قیمت بلیت مترو در سال 90

رییس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران با با اشاره به این که قیمت بلیت مترو در سال آینده 28 درصد افزایش یافته است، عنوان کرد: این افزایش شامل افزایش مربوط به اجرای قانون هدفمند سازی یارانه‌ها و نیز تورم سال 90 می‌شود.
کد خبر: ۳۸۷۶۹۲

حمزه شکیب در گفت و گو با ایسنا، افزود: تبصره تعیین شده از سوی شورای شهر تهران برای تاخیر در پرداخت سهم دولت از بلیت مترو سال 90 همچون سال گذشته قابل حذف شدن نیست، اما تلاش می‌شود، سهم دولت برای مترو قطعا پرداخت شود.

وی اضافه کرد: دولت تاکنون 16 میلیارد تومان از تعهد 60 میلیارد تومانی یارانه‌ بلیت مترو را پرداخت کرده است و ما تلاش می‌کنیم، مابقی این پول نیز پرداخت شود.

رییس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران تصریح کرد: شرکت بهره‌برداری راه‌آهن شهری تهران و حومه (مترو) یک شرکت خدماتی است و نیاز به هزینه جاری برای اداره این مجموعه دارد و دولت باید به صورت ماهانه به تعهدات خود عمل کند و ما نیز بر انجام مصوبه به این شکل تاکید داریم.

وی با اشاره به این که قیمت بلیت مترو در سال آینده 28 درصد افزایش یافته است، عنوان کرد: این افزایش شامل افزایش مربوط به اجرای قانون هدفمند سازی یارانه‌ها و نیز تورم سال 90 می‌شود و این رقم به هیچ وجه خارج از انتظار نیست.

شکیب یادآور شد: در واقع به جای این که دولت در سال آینده پول مترو را پرداخت نکند و شهرداری مجبور به تراکم فروشی شود، از همین حالا شرایطی را برای تامین هزینه‌های مترو پیش‌بینی‌ کرده‌ایم.

وی در عین حال تصریح کرد: متاسفانه خبر مربوط به افزایش قیمت بلیت مترو به خوبی منعکس نشد و طوری اخبار را ارائه کردند که گویا همه بلیت‌های مترو 975 تومان شده است، در صورتی که تنها بلیت تک سفره به این قیمت می‌رسد و سایر بلیت‌های اعتباری رقمی حدود 200 تومان خواهند داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها