
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
سرهنگ پرویز سیاح البرزی روز پنج شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: محور کرج-چالوس به دلیل کولاک، ریزش برف ، عدم دید کافی و سقوط بهمن از شب گذشته و محور هزار از ساعت 10:45 دقیقه صبح امروز - پنج شنبه - مسدود است.
وی درباره دیگر راه های مسدود شده از 24 ساعت گذشته تاکنون اظهار داشت: در استان هرمزگان، محور گچین-بندرخمین به دلیل طغیان رودخانه از روز گذشته مسدود است.در استان خوزستان نیز محور اندیکا-شهرکرد به علت بارش برف از صبح امروز مسدود است و در محورهای گچساران - بابامیدان- نورآباد در استان کهگیلویه و بویراحمد به علت جاری شدن سیل و آبگرفتگی قسمتی از دو دستگاه پل، فقط تردد خودروهای سبک امکان پذیر است.
البرزی همچنین گفت: محور انار به یزد در استان کرمان به علت طوفان شن از صبح امروز مسدود است.
معاون عملیات پلیس راه کشور، از هموطنان خواست در این شرایط از سفر خودداری کنند و در صورت مواجه شدن با هر گونه مشکل در راه های کشور با شماره تلفن های 110 و 88255555 تماس بگیرند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: