سازمان حج و زیارت اعلام کرد

اولویت‌های جدید پذیرش عمره مفرده

اولویت‌های 180 تا 220 بانک ملت به عنوان اولویت‌های جدید برای تشرف به عمره‌ مفرده از سوی سازمان حج و زیارت اعلام شد.
کد خبر: ۳۸۱۶۱۵

به گزارش فارس، به‌منظور تکمیل ظرفیت خالی گروه‌های اعلام ‌شده در عمره مفرده 89 ـ 90 مجوز ثبت‌نام اولویت‌های جدید با رعایت و ترتیب اولویت‌های پس از 180 تا سقف 220 سپرده‌گذاران بانک ملت به استان‌هایی که ظرفیت خالی دارند، داده شده است.

ظرفیت خالی در گروه‌های هر استان متفاوت است بنابراین اولویت اعلام ‌شده در هر استان با توجه به شرایط کاروان‌های آن استان، متغیر است که این موضوع از طریق روزنامه‌های استانی اعلام می‌شود.

سازمان حج و زیارت پیش از این از تمام دارندگان فیش‌های عمره‌ بانک ملی و دارندگان اولویت‌های ‌یک تا ‌180 بانک ملت درخواست کرده بود تا تاریخ ‌ششم بهمن‌ ماه 89 با مراجعه به دفاتر زیارتی (کارگزاران زیارتی دارای مجوز که در سایت حج و زیارت استان‌ها و در جراید محلی اعلام شده است) با انتخاب گروه مورد‌نظر ثبت‌نام کنند.

پیش از این سازمان حج و زیارت اعلام کرده بود در صورت عدم مراجعه افراد واجد شرایط در مهلت تعیین ‌شده به دفاتر زیارتی، از اولویت‌های بعدی برای نام‌نویسی دعوت می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها