ضیغمی خبر داد:

کاهش مصرف فرآورده های نفتی

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردهای نفتی گفت: در آینده شاهد کاهش حداقل 15 درصدی مصرف فرآورده های نفتی با جلوگیری از قاچاق خواهیم بود .
کد خبر: ۳۷۵۸۹۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، علیرضا ضیغمی در گفتگو با خبر نیمروزی شبکه اول سیما افزود: امیدواریم با توجه به شروع اجرای قانون هدفمندی یارانه ها، قاچاق به خصوص قاچاق نفت و گاز و سایر فرآورده ها به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه این شرکت روزانه 235 میلیون لیتر انواع فرآورده های نفتی را در کشور توزیع می کند گفت: با توجه به آمار و ارقام ، شاهد کاهش 10 درصدی مصرف گاز مایع، حدود 5 درصد در بنزین، 40 درصد در نفت سفید و حدود 15 درصد در نفت گاز و 20 درصد در مصرف نفت کوره هستیم.

ضیغمی افزود: کاهش مصرف بنزین را از سال 86 آغازکرده بودیم که از 75 میلیون لیتر در روز به میانگین 63 و 6 دهم لیتر کاهش داشته است.

وی گفت: از ابتدای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها این رقم به حدود 61 و یک دهم میلیون لیتر رسیده و حدود 2 میلیون لیتر کاهش داشته است.

ضیغمی در پاسخ به سوالی درباره قاچاق فرآورده های نفتی و تاثیر هدفمندکردن یارانه ها بر کاهش قاچاق آن افزود: اختلاف قیمت میان نرخ های بین المللی و نرخ هایی که هم اکنون مصوب شده است، وجود دارد و ما ارزانترین نوع فرآورده را در میان کشورهای همسایه داریم.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردهای نفتی گفت: با توجه به شفاف سازی های انجام شده و همچنین ایجاد سامانه هوشمند و سایت تجارت آسان با همکاری ستاد مبارزه با قاچاق، جلوی فروش خارج از سامانه فرآورده ها را گرفتیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها