در شرایطی که حذف 2 نماینده ایران در اوزان 55 و 84، ضربهای اساسی بر پیکر تیم ملی کشتی آزاد وارد آورد، عرفان امیری جوان با کشتیهای خوب خود باعث امیدواری کادر فنی شد. او که با طلا و برنز جوانان جهان، صاحب دوبنده تیم ملی در وزن ششم شده، در مسکو فراتر از انتظار ظاهر شد تا کشتی ایران را به آینده خود امیدوار سازد. امیری در آغاز مبارزات خود در وزن 96 کیلوگرم ابتدا کشتیگیر قزاق را شکست داد تا با پیروزی بر کشتیگیران آمریکا و کوبا راهی مرحله نیمه نهایی شود.
این جوان کرمانشاهی در دیدار سرگروهی جسور و نترس در مقابل حاجی مراد گاتسالف روس و دارنده مدالهای طلای جهان و المپیک از روسیه ظاهر شد و چه بسا اگر قرعه با او همراهی میکرد، میتوانست با گذر از سد این حریف نامدار، شگفتی بزرگ رقابتها را رقم بزند. امیری در طول 4 دقیقه مبارزه بدون آنکه امتیازی از دست بدهد، در تعیین کشتیگیر خم گیر، با نامرادیگویها مواجه شد تا گاتسالف در هر دو وقت با گرفتن پای ضعیفتر امیری، صاحب امتیاز برتری شده و راهی فینال شود. امیری نیز با این شکست به مسابقه رده بندی رفت تا برای مدال برنز پنجه در پنجه یک صاحب نام دیگر به نام گئورگی گوگچلیدزه از گرجستان بیندازد.
در وزن 60 کیلوگرم نیز مراد محمدی بسان سال قبل در مقابل کودوخوف روس در دیدار سرگروهی حرف خاصی برای گفتن نداشت تا با قبول شکست ضربه فنی، به دیدار ردهبندی برود. مراد که به نظر میرسد باید جای خود را به جوانها بدهد، قبل از رویارویی با کشتیگیر روس، حریفانی از بلاروس، مولداوی و کره جنوبی را شکست داده بود. محمدی برای کسب مدال برنز به مصاف نادر بیک حریف قرقیز خود رفت تا با پیروزی در این دیدار ، یک مدال برنز دیگر را در کارنامه خود ثبت کند .
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم