ابطحی به جام جم آنلاین خبر داد

بستری شدن مجدد حسینیان در بیمارستان

عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس گفت: روح الله حسینیان رئیس این کمیسیون روز گذشته مجددا در یکی از بیمارستان های تهران بستری شد.
کد خبر: ۳۵۱۳۹۰

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین،روح الله حسینیان نماینده تهران و چهره شاخص اصولگرایان در مجلس روز یکشنبه 31 مرداد به دلیل حمله قلبی در بیمارستان شهید رجایی تهران بستری شد که پس از دو روز تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفت.

حسینیان پس از 10 روز بستری و بهبود وضعیت نسبی در نهم شهریور از بیمارستان ترخیص شد ظاهرا دیروز به دلیل تشدید بیماری مجددا به بیمارستان منتقل و بستری شد.

سید محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر و عضو کمیسیون شوراها و سیاست داخلی مجلس در این زمینه به خبرنگار جام جم آنلاین گفت: حسینیان به دلیل عفونت ریه به یکی از بیمارستان های تهران منتقل و مجددا تحت درمان قرار گرفت.

وی با بیان اینکه حسینیان در حال حاضر بستری است ، گفت: پزشکان تاکید دارند که برای بهبود وضعیت حسینیان وی نباید هیچ تماس و ملاقاتی داشته باشد.

یوسف اسدی - خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها