دستگیری 170 نفر در پارتی شبانه کرج

170 نفر که از سوی افراد سودجو فریب خورده و در پارتی شبانه شرکت کرده بودند، از سوی ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان تهران دستگیر شدند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، در یکی از شب‌های هفته گذشته ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان تهران گزارشی را در خصوص برگزاری یک مراسم پارتی در باغی واقع در مشکین دشت کرج دریافت کردند.
کد خبر: ۳۴۴۶۸۲

بنابراین گزارش، ماموران با هماهنگی‌های لازم، در یک عملیات ضربتی وارد محل موردنظر شده و 89 مرد و 81 زن شرکت کننده در مراسم را دستگیر کردند.

در تحقیقات از افراد دستگیرشده مشخص شد همگی به صورت تلفنی به مراسم دعوت شده و از میان آنها تعدادی دارای اقامت کشورهای خارجی هستند. در این گزارش آمده است، متهمان در بازجویی‌ها ضمن اظهار ندامت و پشیمانی گفتند که شناختی از برگزارکنندگان اصلی نداشته و فریب آنها را خورده‌اند. دستگیرشدگان برای سیر مراحل قانونی همراه پرونده متشکله به مراجع قضایی معرفی شدند.

در همین رابطه سرهنگ مهدی یارندی، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهران ضمن توصیه به خانواده‌ها گفت: به رفت و آمدهای فرزندان خود توجه داشته باشند و از جوانان نیز درخواست کرد در هر مراسمی شرکت نکرده و فریب افراد سودجو را نخورند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها