جام جهانی فوتبال در نمایش رادیویی

همزمان با آغاز جام جهانی 2010، نمایش رادیویی «یک جهان جام» از شبکه رادیویی ورزش پخش می‌شود. به گزارش ایرنا، تابستان امسال که مقارن با آغاز جام جهانی 2010 فوتبال است، هنرمندان مرکز هنرهای نمایشی را بر آن داشته تا به این بهانه به مبحث ورزش و بخصوص فوتبال بپردازند؛ در این مجموعه نمایشی 8 نویسنده از مرکز هنرهای نمایشی با بهره‌گیری از تاثیر فوتبال در زندگی خانواده‌های مختلف 32 کشوری که امسال در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی حضور دارند و در هر قسمت، از داستانی متناسب با ادبیات مختص همان کشور استفاده و نمایشی را طراحی کرده‌اند.
کد خبر: ۳۳۴۲۲۵

این مجموعه نمایشی از این هفته تا پایان جام جهانی و در 32 قسمت از شبکه رادیویی ورزش پخش می‌شود که در آن تعداد قابل توجهی از هنرمندان چون بهرام ابراهیمی، رحمان باقریان، احمد گنجی، مهرخ افضلی، مهرداد مهمان‌دوست، امیر فرحان‌نیا، فریبا متخصص، نگین خواجه‌نصیر، سیما رستگاران، مهدی طهماسبی، خسرو فرخزادی، امیر جوشقانی و ایوب آقاخانی بازی می‌کنند.

نویسندگان قسمت‌های مختلف «یک جهان جام» نیز عبارتند از حسین یعقوبی، مهام میقانی، مرضیه رشیدبیگی، مهناز یارمحمدی، سهیلا حدادی، پدیده جمال‌ها، مژگان ارسی و غلامرضا قاسمیان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها