معاون اطلاعات فرماندهی مرزبانی خبر داد:

دستگیری یکی از سران اشرار مسلح

معاون اطلاعات فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی از دستگیری یکی از سران اشرار مسلح در استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: این فرد یکی از نزدیکان به عبدالمالک ریگی است که چندی پیش توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر شد.
کد خبر: ۳۲۷۷۸۵

به گزارش مهر، سردار سجادیان با اعلام این مطلب افزود: در چند روز اخیر پاسداران حریم امنیت در مرزهای جمهوری اسلامی ایران تعدادی از سران اشرار، عوامل پژاک، قاچاقچی مواد مخدر و متجاوزین مرزی را دستگیر کردند.

معاون اطلاعات فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی به عوامل پژاک توصیه کرد: فریب دشمنان انقلاب اسلامی را نخورند و تا فرصت دارند به دامن انقلاب برگردند در غیر این صورت مأموران مرزبانی بدون اغماض با آنها برخورد می کنند.

سردار سجادیان با تأکید بر اینکه توسعه امنیت پایدار در مرزها استراتژی این معاونت بشمار می‌رود، اظهار داشت: برای توسعه امنیت پایدار داشتن اشراف اطلاعات لازمه انجام کار است.

وی با اشاره به اینکه مشارکت مرزنشینان در امنیت پایدار مرزها جایگاه ویژه ای دارد، تصریح کرد: به هین منظور مرزبانان جمهوری اسلامی ایران تعامل مثبت و سازنده‌ای با مرزنشینان دارند.

معاون اطلاعات فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی گفت: پاسداران حریم امنیت در مرزهای ایران اجازه نمی دهند معاندان و بدخواهان نظام از خود تحرک نشان دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها