شادی روبن از ملاقات مورینیو

آرین روبن از این‌که روز اول خرداد در بازی فینال فصل جاری فوتبال جام قهرمانان باشگاه‌های اروپا روبه‌روی مربی و یار قدیمی‌اش خوزه مورینیو می‌ایستد، بسیار خوشحال است.
کد خبر: ۳۲۵۵۷۶

این دو در چلسی به مدت 3 سال با یکدیگر کار می‌کردند، اما روبن هلندی و 28 ساله اینک مرد اول بایرن‌مونیخ است و مورینیوی پرتغالی و 47 ساله اینتر را هدایت می‌کند و این دو تیم آلمانی و ایتالیایی به فینال رسیده‌اند و در ورزشگاه سانتیاگو برنابئوی مادرید تکلیف جدیدترین دوره مهم‌ترین و دشوارترین مسابقه باشگاهی جهان را تعیین می‌کنند.

روبن که با گل‌های انفجاری و غافلگیرکننده و بازی فنی‌اش از عوامل اصلی حذف فیورنتینا، منچستریونایتد و لیون در مراحل حذفی مسابقات امسال جام قهرمانان قاره سبز بوده است، می‌گوید: «خوشحالم که اینتر، بارسلونا را حذف کرد و به فینال رسید، زیرا از این طریق می‌توانم یک بار دیگر دوست قدیمی‌ام مورینیو را ببینم. بازی با بارسلونا می‌توانست سخت‌تر باشد، اما آنچه مرا از رسیدن اینتر به فینال شادمان‌تر ساخته، نه مساله فوق بلکه امکان دیدن دوباره مورینیو و همچنین هموطن و همبازی‌ام وسلی اشنایدر است که او هم در اینتر بازی می‌کند. خیلی دوست دارم با آنها دوئل داشته باشم. بازی با مورینیو و تقابل با اشنایدر همیشه جالب است.»

روبن که تک‌گل بازی رفت بایرن با لیون فرانسه در مرحله نیمه‌نهایی را با یک شوت محکم و حیله‌گرانه پای چپ در اواسط نیمه دوم زد، می‌گوید: همه دیدند که ما چقدر از لیون برتر بودیم، اما بازی با اینتر در فینال به این آسانی نخواهد بود. این را بدین خاطر می‌گویم که از مربی سابقم (مورینیو)‌ شناخت کافی دارم. ما باید بازی سریع، فنی و هجومی را که برابر لیون به نمایش گذاشتیم به مسابقه با اینتر نیز انتقال دهیم و منتظر فرصت‌ها بمانیم، فرصت‌هایی که به خاطر حضور مردان مورینیو در آن سوی میدان در طول مسابقه چندان زیاد نخواهد بود».

روبن که در سال 2004 همپا با مورینیو به استمفوردبریج آمد و پیش از آن عضو آیندهوون بود و یک دوره نه‌چندان پربار دو ساله را در رئال‌مادرید پیش از انتقال فوق‌العاده‌اش به ایالت باواریای آلمان پشت‌سر نهاد امسال به مظهر بیداری بزرگ و غیرمنتظره بایرن در نیم‌فصل دوم مسابقات داخلی و اروپایی مبدل شده است.

او در بازی رفت بایرن با لیون وقتی لوئیس فان گال مربی هموطنش وی را بعد از گلزنی‌اش از میدان بیرون کشید، واکنش تندی در کنار خط نشان داد و به سرمربی سابق بارسلونا بی‌احترامی و فان گال هم بلافاصله با او برخورد کرد، اما روبن فردای آن روز رسما از سرمربی تیمش و فوتبالدوستان عذرخواهی کرد و گفت: این فقط یک «بی‌عقلی لحظه‌ای» از جانب یک بازیکن خسته بوده است.

اگر این خدشه را در کارنامه این چپ‌پای هنرمند نادیده بگیریم باید متذکر شویم که روبن با الحاق به جمع مسی، رونی و کریستیانو رونالدو تبدیل به یکی از بهترین فوتبالیست‌های کنونی دنیا از دیدگاه‌های فردی و یک تک‌ستاره سرنوشت‌ساز شده است. او همیشه یک مهره بشدت آسیب‌پذیر توصیف شده که حداقل نیمی از فصل را به این سبب پشت خط می‌گذراند و به همین سبب بود که چلسی در آخرین فصل حضور مورینیو در آن تیم با وی قطع همکاری و فلوران مالودای فرانسوی را جانشین وی کرد. بازی فینال امسال جام قهرمانان اروپا فرصت خوبی برای روبن جهت نشان دادن بالا رفتن استقامت جسمانی‌اش و تبدیل شدن به فوتبالیستی پردوام‌تر به مورینیو است؛ مساله‌ای که شاید برای «آقای خاص» پرتغالی و تیم‌ کنونی او بسیار گران‌تر از تذکر ساده فوق تمام شود.

منبع: روزنامه دیلی تلگراف

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها