آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
زن جوان درباره علت تصمیم به طلاق، به قاضی حسن عموزادی رئیس شعبه 268 گفت: مادر من 3 سال پیش فوت کرد و پدرم مدتی بعد از آن دوباره ازدواج کرد.
وی ادامه داد: من با نامادری خود رفتوآمد دارم ولی شوهرم از این رابطه راضی نیست و اجازه نمیدهد من به خانه پدرم بروم. زن جوان با بیان اینکه 9 ماه از ازدواج آنها گذشته است، گفت: همسرم بشدت بداخلاق است و این موضوع نیز بهانهای شده است برای بیشتر اذیت کردن من و به همین دلیل مرا مجبور به طلاق کرده است.
شوهر این زن نیز گفت: من به هیچ وجه اجازه نمیدهم همسرم با نامادری خود رابطه داشته باشد و به همین دلیل تصمیم گرفتهایم به صورت توافقی از هم جدا شویم. زن جوان نیز با بیان اینکه دیگر حاضر به زندگی با این مرد نیست، ادامه داد: من هم مهریه 314 سکهای خود را در قبال صدور حکم طلاق میبخشم.
قاضی عموزادی نیز بعد از شنیدن اظهارات این زوج، حکم طلاق توافقی آنها را صادر کرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....