هیلاری کلینتون :

ناتو تهدیدی برای روسیه نیست

وزیر خارجه آمریکا از روسیه خواست همکاری بیشتری با سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) داشته باشد زیرا این سازمان تهدیدی برای مسکو نیست.
کد خبر: ۳۱۳۶۲۳

به گزارش رویترز، هیلاری کلینتون با دعوت از روسیه برای همکاری بیشتر با ناتو تصریح کرد که این سازمان نه تنها تهدیدی برای مسکو به‌شمار نمی‌رود بلکه برعکس اهداف دفاعی مشترکی با روسیه دارد.

هیلاری کلینتون در سخنرانی خود درباره تحولات ناتو در قرن بیست‌ویکم گفت: ناتو باید همکاری‌های امنیتی خود با روسیه را تقویت کرده و عملیات‌ها را برای رویارویی با چالش‌هایی جدید به کار گیرد.

کلینتون تاکید کرد که متحدان جدید از جمله روسیه به عنوان دشمن دوران جنگ سرد، به ناتو برای از بین بردن تهدیدهای روز‌افزون از جمله اشاعه تسلیحات هسته‌ای، تروریسم و دزدی دریایی کمک می‌کنند.

وی گفت: روسیه با چالش‌هایی برای تامین امنیت خود روبرو است اما ناتو یکی از این چالش‌ها به‌شمار نمی‌رود.

وزیر خارجه آمریکا افزود: رابطه‌ای بین ناتو و روسیه که مبتنی بر همکاری بیشتر باشد و نتایج ملموسی در برداشته باشد را خواستار هستیم.

این در حالی است که مسکو اوایل فوریه با انتشار دکترین نظامی جدید خود، ‌ناتو را در صدر فهرست تهدیدهای امنیتی روسیه قرار داده است.

ایلنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها