در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
سرمربی استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا با این نتیجه، او و تیمش از وضعیت بحرانی خارج شدهاند، نیز گفت: «من به هیچ وجه به مساله برکناری و امثال آن فکر نمیکنم. همان زمان که صحبت از این مسائل بود هم چنین موضعی داشتم و اکنون که استقلال بازی را برده نیز همین را میگویم. البته اعتراف میکنم که طرح چنین مسائلی، استرس زیادتری را به من وارد کرده بود.»
استقلال که در نیمه اول، تیمی پرانتقاد نشان داده بود، در نیمه دوم کاملا متحول شد و مزد برتریاش را نیز در کمتر از 5 دقیقه گرفت. ابتدا با ضربه سر سیدصالحی در دقیقه 72 سپس با ضربه سر منتظری در دقیقه 76.
البته استقلال این پیروزی با ارزش را بیشتر از آنکه مدیون گلزنانش باشد، مدیون هادی شکوری است که در طول 90 دقیقه، 3 بار توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید. شکوری که در این بازی، فضای خالی دروازه طالبلو را به خوبی پوشش داد، در بار اولی که دروازه تیمش را نجات داد، توپی مشکوک به گل را دفع کرد تا این واکنش او، با اعتراض شدید کادر فنی استیلآذین روبهرو شود. حمید استیلی در پایان این بازی پذیرفت که تیمش نمایش خوبی در نیمه دوم نداشت، اما در عین حال اذعان کرد؛ داور گل ما را ندید و نگرفت!
استیلآذین در نیمه دوم روی توپهای هوایی بشدت آسیبپذیر نشان داد که استیلی در بیان دلایل این موضوع نیز گفت: «آسیب دیدگی عشوری زاد هم به تیم ما ضربه زد، چرا که مجبور شدیم حسین کعبی را به منطقه پستی او بیاوریم و این باعث شد قدرت سرزنی استقلالیها بالاتر برود.» استیلی در عین حال این پیروزی را به صمد مرفاوی تبریک گفت تا واکنشی شبیه به علی کریمی پس از رقم خوردن این نتیجه داشته باشد. کریمی هم دیروز اعتراف کرد استقلال در این بازی تیم برتر میدان بود و در پایان هم مزد برتریاش را گرفت.
با پیروزی 2 بر صفر استقلال مقابل استیلآذین که به نوعی تکرار نتیجه دیدار رفت 2 تیم بود، آبیها با 37 امتیاز بار دیگر خود را به مکان سوم جدول رساندند تا در فاصله 2 هفته مانده تا بازی با پرسپولیس، هم امتیاز با این تیم، در کورس رقابت برای حفظ سهمیه لیگ قهرمانان آسیا باقی بمانند. استیلآذین هم با 36 امتیاز، پایینتر از 2 تیم پرطرفدار پایتخت ایستاد و به مکان پنجم سقوط کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: