یک متخصص و جراح چشم:

هنگام برف عینک آفتابی بزنید

دکتر محمدکریم اسماعیلی متخصص و جراح چشم برای پیشگیری از بروز عارضه «برف‌کوری» استفاده از عینک آفتابی را توصیه کرد.
کد خبر: ۲۹۸۹۹۰

یک متخصص و جراح چشم و فوق‌تخصص پیوند قرنیه در گفتگو با ایسنا در تعریف برف‌کوری گفت: افرادی که بدون عینک آفتابی در معرض برف یا یخ بخصوص در نواحی قطبی یا ارتفاعات قرار می‌گیرند ، دچار علائم چشمی‌ای می‌شوند که به برف‌کوری معروف است.

وی ، درد و قرمزی چشم‌ها، ترس از نور، احساس جسم خارجی در چشم‌ها، تورم پلک‌ها و کاهش بینایی را از علائم برف کوری دانست و افزود: اگر فردی حتی به مدت 20 دقیقه بدون عینک آفتابی در ارتفاعات و در محیطی که برف تازه باریده قرار بگیرد ممکن است به این عارضه دچار شود.

اسماعیلی، علت برف‌کوری را انعکاس اشعه ماورای بنفش از سطح برف و یخ دانست و گفت: برف تازه تا 80 درصد اشعه ماوراء بنفش را منعکس می‌کند و علائم آن حدود 6 تا 12 ساعت بعد بروز می‌کند؛ به علاوه استفاده از عینک در هوای ابری نیز توصیه می‌شود؛ چرا که امواج ماورای بنفش از ابرها هم عبور می‌کنند.

وی با رد تصور اشتباه عموم درخصوص کوری در برف توضیح داد: کاهش بینایی ناشی از برف‌کوری اغلب موقت است و بندرت به کوری دائمی منجر می‌شود و علائم چشمی حدود 18 تا 24 ساعت بعد بهبود می‌یابند.

اسماعیلی با اشاره به تاثیر استفاده از عینک آفتابی در پیشگیری از برف‌کوری در خصوص ویژگی عینک گفت: عینک‌ها باید فقط حدود 10 تا 5 درصد نور مرئی را عبور دهند و تقریبا تمام امواج ماوراء بنفش را جذب و دارای عدسی بزرگ باشند.

این چشم‌پزشک ، خروج لنزهای تماسی از چشم ، امتناع از مالش چشم‌ها، قرار گرفتن بیمار در اتاق تاریک ، کمپرس سرد چشم‌ها و استفاده از مسکن جهت کاهش درد ‌ قطره آنتی ‌بیوتیک و عینک آفتابی را از راه‌های درمان برف کوری دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها