با 2 پله صعود

بسکتبال ایران بیست‌ویکم جهان شد

در شرایطی که تیم‌های اول تا بیستم جهان در آخرین رده‌بندی بهترین تیم‌های بسکتبال جهان بدون تغییر در جای خود باقی ماندند ، تیم ایران با صعود دو پله‌ای از رده بیست و سوم به رده بیست و یکم بهترین تیم‌های بسکتبال جهان صعود کرد.
کد خبر: ۲۷۳۳۷۳

به گزارش ایسنا ، همزمان با پایان رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا فدراسیون جهانی بسکتبال تازه‌ترین رده‌بندی بهترین تیم‌های عضو را اعلام کرد که براین اساس تیم ایران با کسب 89 امتیاز به رده بیست و یکم جهان صعود کرد. تیم ملی بسکتبال در آسیا پس از تیم چین رده‌ دوم را در اختیار دارد.

در این رده‌بندی آرژانتین با کسب 881 امتیاز در رده‌ نخست است و آمریکا و اسپانیا به ترتیب با 868 و 739 امتیاز رده‌های دوم و سوم را به خود اختصاص داده اند.

طبق رده‌بندی اعلام شده تیم‌های یونان ، صربستان ، لیتوانی ، آلمان ، ایتالیا ، چین و استرالیا در رده‌های چهارم تا دهم قرار دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها