8 کشته در ریزش ساختمانی در نیجریه

رییس دپارتمان آتش‌نشانی مرکزی نیجریه اعلام کرد: بر اثر فرو ریختن یک ساختمان سه طبقه در این کشور، دست کم هشت نفر جان خود را از دست داده و 42 نفر دیگر نیز مجروح شدند.
کد خبر: ۲۶۲۵۹۱

به گزارش ایسنا، «ادیدیو آدرمی» ـ رییس دپارتمان آتش‌نشانی پایتخت نیجریه ـ گفت: این حادثه در ساعت 3 به وقت محلی در شهر «لاگوس» روی داد که طی آن یک ساختمان سه طبقه به یک‌باره فرو نشست.

این مقام مسوول اضافه کرد: بر اثر وقوع این حادثه هشت نفر از ساکنان این ساختمان جان خود را از دست داده و 42 نفر نیز که زیر آوار مانده بودند، با کمک نیروهای امداد و نجات و ماموران آتش‌نشانی نجات یافتند.

گفته می‌شود، بساز و بفروش بودن منازل و ساختمان‌ها و ساخت و ساز غیراصولی در آفریقا یکی از عوامل مهم در فرو نشست منازل و ساختمان‌ها در این کشور به ویژه در غرب آفریقا محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها