در روز رحلت پیامبر اعظم (ص)؛

ورود گسترده زائران به نجف

مسئولان امنیتی استان نجف از اجرای طرح امنیتی حمایت از زوار امام علی (ع) در سالروز رحلت حضرت رسول اکرم (ص) با مشارکت بیش از 30 هزار نیروی امنیتی خبر دادند.
کد خبر: ۲۳۷۸۶۵

به گزارش مهر، فرمانده اتاق عملیات نجف اعلام کرد : به مناسبت فرا رسیدن سالروز رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) بیش از 30 هزار نیروی امنیتی مسئولیت حمایت از زائران مرقد امام علی علیه السلام در نجف را برعهده دارند.

"عثمان الغانمی" درادامه خاطر نشان کرد : به دستور نوری المالکی نخست وزیر عراق، اتاق عملیات حمایت از زوار مرقد امام علی علیه السلام که به مناسبت سالروز وفات نبی اکرم به این مرقد مشرف می شوند، تشکیل شد.

براساس این طرح امنیتی، استان نجف با ایجاد سه کمربند امنیتی از نیروهای امنیتی به طور کامل در کنترل این نیروها قرار می گیرد.

ازسوی دیگر، "اسعد ابوکلل" استاندار نجف افزود : هزاران تن از زوار عرب و غیر عرب از فرودگاه نجف وارد این شهر شدند و ما تمام تلاش خود را برای فراهم کردن تسهیلات و اسکان آنان به کار خواهیم گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها