معاون اول رییس جمهور:

رییس جمهور لبنان به ایران می‌آید

پرویز داودی معاون اول رییس جمهوری گفت :‌ در پی دعوت دکتر «محمود احمدی نژاد» رییس جمهوری اسلامی ایران از «میشل سلیمان» رییس جمهوری لبنان، وی به این دعوت پاسخ مثبت داد و قرار است به ایران سفر کند.
کد خبر: ۲۰۲۴۱۲

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ، داودی در دیدار با «زین علی المسوی» سفیر لبنان در تهران با ابراز خرسندی از برقراری ثبات و آرامش در این کشور ، تصریح کرد: پیوندهای مشترک و مستحکمی که میان دو ملت ایران و لبنان وجود دارد، ایجاب می‌کند همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مختلف توسعه دهیم.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از برقراری صلح و آرامش در منطقه به ویژه در لبنان استقبال کرده و علاقه‌مند است همه ملت‌های منطقه در فضای آرامش و دوستی زندگی کنند.

معاون اول رییس جمهوری با تشکر از اجابت دعوت رییس‌جمهور کشورمان از سوی میشل سلیمان رییس‌جمهور لبنان برای سفر به ایران، اظهار امیدواری کرد این سفر به تعمیق و دوستی هر چه بیشتر دو ملت بیانجامد.

داودی مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص گروه‌های لبنانی را در جهت ایجاد تفاهم و گفت‌وگو میان این گروه‌ها دانست و از مقاومت و ایستادگی ملت لبنان در برابر تجاوزات و حملات بی‌شرمانه رژیم صهیونیستی قدردانی کرد.

«زین‌علی الموسوی» ، سفیر لبنان در تهران نیز در این دیدار با تقدیم پیام کتبی رییس‌جمهور کشورش مبنی بر اجابت دعوت دکتر احمدی‌نژاد توسط میشل سلیمان برای سفر به تهران اظهار امیدواری کرد با انجام این سفر شاهد گشایش فصل جدیدی در مناسبات دو ملت باشیم.

سفیر لبنان در تهران گفت: ملت‌های لبنان و ایران با پیوندهای مشترک زمینه‌های زیادی برای توسعه همکاری‌ها دارند که باید از آن در جهت توسعه بیش از پیش مناسبات دوجانبه به‌کار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها