تصویر کوتاه

تلویزیون چین از شبکه‌های آمریکایی پیشی گرفت‌

ایسنا: تلویزیون ملی چین با پخش زنده بازی‌های المپیک، گوی سبقت را به لحاظ تعداد بیننده از شبکه‌های مطرح آمریکایی و اروپایی ربود. این امر همچنین باعث شد تا صاحبان شرکت‌های بزرگ جهانی به پخش تبلیغات از این شبکه تمایل ویژه نشان دهند. روزنامه نیویورک تایمز با ارائه گزارشی درباره تعداد بینندگان شبکه CCTV چین، این میزان را همزمان با پخش بازی‌های المپیک پربار و پررونق توصیف کرد. این روزنامه در گزارش خود آورده است: 2 هفته پیش که مراسم افتتاحیه المپیک در مدت زمان 4 ساعت روی آنتن رفت، بیش از 840 میلیون بیننده در چین به تماشای این مراسم نشستند و این رقم شاید رکورد پربیننده‌ترین پوشش تلویزیونی از یک مراسم را به ثبت رساند. تحلیلگران معتقدند پخش تلویزیونی مراسم المپیک از شبکه ملی چین باعث شد تا صاحبان بازار تجارت به این شبکه توجه ویژه نشان دهند، چراکه تعداد بینندگان این شبکه به مراتب بیشتر از مهم‌ترین شبکه‌های اروپایی و آسیایی است.
کد خبر: ۱۹۷۳۷۳

ارتش، آماده همکاری با فیلمسازان است

فارس: معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در بازدید از مراحل تدوین پروژه سینمایی «نظام از راست» گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران بیش از هر زمان دیگر، آماده همکاری با فیلمسازان کشور است. محمدرضا واحدی، معاون فرهنگی و روابط عمومی سازمان عقیدتی - سیاسی ارتش در این بازدید با تاکید براین نکته که استقبال ارتش از هنرمندان، تهیه‌کنندگان و فیلمسازان محدود به حضور نمادهای ارتشی یا نقش‌های حاشیه‌ای و یا دلخوشی به تشکر در تیتراژ پایانی فیلم‌ها نخواهد بود، گفت: ما از فیلم‌ها و فیلمنامه‌هایی که دارای محتوای غنی بوده و مفاهیم و پیام‌های ارزشی را در قالب هنری و جذاب به مخاطبان منتقل کنند، به صورت جدی حمایت می‌کنیم. معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در ادامه در خصوص فیلم نظام از راست گفت: در این فیلم هر چند هنوز به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم، اما این‌که تا چه حد فیلم بتواند تحول روحی و روانی را در دوره سربازی به نمایش بگذارد و دغدغه‌های خانواده‌ها را از اعزام فرزندانشان به سربازی به آرامش تبدیل کند، برای ما حایز اهمیت است.

«کلاه پهلوی» در انتظار گردهم‌آمدن دوباره بازیگران

فارس: بازنویسی باقیمانده فیلمنامه سریال «کلاه پهلوی» به پایان رسیده و ضیاءالدین دری در انتظار جمع شدن دوباره بازیگران برای آغاز مجدد کار است. تصویربرداری سریال «کلاه پهلوی» مدتی است که به دلیل بازنویسی دوباره فیلمنامه متوقف شده است که با پایان بازنویسی، کار تصویربرداری دوباره آغاز خواهد شد. بنابراین گزارش، بازیگران سریال «کلاه پهلوی»، در وقفه‌ چندماهه که ایجاد شده، پراکنده شده‌اند و آغاز دوباره تصویربرداری که بزودی شروع خواهد شد، مستلزم گردهمایی دوباره این بازیگران است. سریال «کلاه پهلوی» به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان در 30 قسمت 50 دقیقه‌ای برای گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما تهیه می‌شود و در صورت فراهم شدن شرایط، برای پخش در سال 88 آماده خواهد شد. کلاه پهلوی، داستان جوانی به نام«فرخ» است که پس از ادامه تحصیل در فرانسه، به ایران می‌آید و در شهری کوچک فرماندار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها