با اره برقی سرخود را برید

یک مرد 58 ساله انگلیسی پس ازدریافت حکم تخلیه و اخراج از آپارتمانی که در آن سکونت داشت از فرط ناامیدی با یک اره برقی سر خود را قطع کرد!
کد خبر: ۱۸۹۰۱۸
به گزارش سایت  زیگونت، پلیس گفت: قربانی به نام دیوید فیال ، آخرین فردی بود که در مجتمع  مسکونی که براساس برنامه باید در سال 2006 تخریب می شد، زندگی می کرد. کلیه 71 ساکن دیگر این مجتمع آن را ترک کرده بودند.

پلیس افزود: دیوید فیال از سال 2000 در این مجتمع ساکن بود و کلیه پیشنهادها برای اسکان در یک آپارتمان تازه را رد کرده و حاضر به ترک خانه اش نبود.

تا اینکه سرانجام دادگاه حکم اخراج اورا از این مجتمع صادر کرد و دیوید پس از دریافت حکم سرش را با اره برقی برید!

پلیس ایستلی انگلستان گفت: تحقیقات در مورد نحوه خودکشی این مرد که قبلا در فهرست اقشار آسیب پذیر نامش ثبت شده است ، آغاز شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها