قالیباف:

کثیف‌تر از عالم سیاست وجود ندارد

شهردار تهران ، عالم سیاست را عالمی خواند که کثیف‌تر از آن وجود ندارد و در تایید این حرف خود گفت: این را در دو سه سال ورودم به عالم سیاست، متوجه شدم. وقتی در دانشگاهی از من پرسیده می‌شود مگر تو نماز هم می‌خوانی؟ یا به من می‌گویند تو از بسیج حرف نزن که یک شب هم در پایگاه بسیج نخوابیده‌ای! این‌ها همه دغل بازی‌های دنیای سیاست است که باعث می‌شود برخی از من این گونه سؤال کنند.
کد خبر: ۱۷۷۳۷۶

 به گزارش ایسنا ، دکتر محمدباقر قالیباف که به مناسبت سالروز فتح خرمشهر و سوم خرداد، از عصر پنجشنبه به خراسان رضوی سفر کرده بود ، پیش از ترک آن جا، عصر جمعه در همایش یادمان سوم خرداد که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و در محل کانون‌های فرهنگی و هنری این دانشگاه برگزار شد، شرکت کرد.

وی طی سخنانی گفت: متاسفانه هنوز به جوانان اعتماد کافی نمی‌شود و تا به جوانان اعتماد نکنیم، وضعمان همین است.

شهردار تهران ادامه داد: همه در این مساله به نوعی مقصر هستند و حتی خود من در این زمینه، آن گونه که باید عمل نمی‌کنم و معتقدم آن طور که امام خمینی(ره) و نظام به محمدباقر قالیباف، به عنوان جوان آن روز اعتماد کرد؛ من اکنون این کار را انجام نمی‌دهم و این یک نقص بزرگ است.

از بحران شیر خشک تا سد کنکور 

قالیباف در ادامه به موج جمعیتی کشور اشاره کرد و گفت: در سال‌های 63 و 64 اوج تولدها را شاهد بودیم و به همین دلیل ابتدا با بحران شیر خشک مواجه شدیم، بعد برای ثبت‌نام این‌ها در مدارس مشکل پیش آمد، چند سال پیش هم سد کنکور ایجاد شد؛ در حالی که برای این‌ها هیچ فکری نکردیم.

وی با بیان این که حذف کنکور در چند سال آینده ، کار شاقی نیست، گفت: اگر توانایی حذف کنکور را داشتیم، باید چند سال پیش این کار را می‌کردیم، نه در چند سال آینده‌ای که اگر کنکور را هم برنداریم، خودش برداشته می‌شود زیرا ظرفیت دانشگاه‌ها بیشتر از تعداد شرکت‌کنندگان خواهد شد.

قالیباف تصریح کرد: این تدبیر را باید چند سال قبل می‌داشتیم که با موج ورود به دانشگاه مواجه بودیم.

وی خاطرنشان کرد: برای کنکور که تدبیری نکردیم و حالا هم با مشکل ازدواج و مسکن همان نسل مواجه شده‌ایم و باید آن را حل کنیم؛ چراکه در 40 سالگی، مسکن به درد این آدم‌ها نمی‌خورد! حداقل بیاییم برای سن پیری این نسل، فکری بکنیم تا در آن زمان مشکل ایجاد نشود.

 در  2-3 سال ورودم به عالم سیاست، متوجه شدم که کثیف‌تر از این عالم، جای دیگری وجود ندارد.

به نقش ایثارگران در دفاع مقدس نیز اشاره کرد و گفت: آزادی خرمشهر، محصولی از ترکیب عقلانیت و عشق بود و به عبارت دیگر علم و ایمان بود که خرمشهر را آزاد کرد.

فرمانده جنگ در دفاع مقدس، با بیان این که جبهه واقعا، قطعه‌ای از بهشت بود، افزود: نوع رابطه‌ای که در جبهه وجود داشت، خلاف همه حرف‌هایی است که امروز در سیستم‌های اداری ما مرسوم است.

قالیباف با بیان این که می‌خواهم حرف دلم را امروز بزنم، گفت: متاسفانه برخی مدعیان دروغین که در جبهه نبودند،‌ امروز بر سر سفره دفاع مقدس نشسته‌اند، در حالی که آن زمان، رزمندگان واقعی، به دعوت امام خود لبیک گفتند و حالا غریبانه در گوشه‌ای نشسته‌اند.

وی خاطرنشان کرد:آن روزها که شیپور جنگ زده و مرد از نامرد مشخص می‌شد، کسی این غایبان و مدعیان دروغین را جبهه‌ها ندید.

شهردار تهران گفت: معتقدم وقتی جنگ و فضای جبهه توانست آدم‌های نادرست را هم اصلاح کند، پس فضای جبهه آن روز، امروز باید شبیه‌سازی شود و در چنین فضایی، پروژه‌های عمرانی بهبود یابند تا کمتر دچار مشکلات امروز فضای پیمانکاری شویم.

به اعتقاد قالیباف،‌ امروز هم می‌توان در حوزه اقتصاد، مسائل اجتماعی و عرصه فرهنگی، فضای جبهه و جنگ را ایجاد کرد و از آن برای توسعه کشور سود برد.

قالیباف با تاکید بر تعمیم دادن فضای سالم جبهه و جنگ با تمام مردانگی‌ها و رشادتهای خالصانه، به تمام حوزه‌ها از جمله سیاست ، گفت: در دو سه سال ورودم به عالم سیاست، متوجه شدم که کثیف‌تر از این عالم، جای دیگری وجود ندارد.

قالیباف خاطرنشان کرد: وقتی در دانشگاهی از من پرسیده می‌شود مگر تو نماز هم می‌خوانی؟ یا به من می‌گویند تو از بسیج حرف نزن که یک شب هم در پایگاه بسیج نخوابیده‌ای! این‌ها همه دغل بازی‌های دنیای سیاست است که باعث می‌شود برخی از من این گونه سؤال کنند.

وی با بیان این که دنیای سیاست، عالم صافی نیست و صداقت در آن جایی ندارد، گفت: روزی که پا در عرصه سیاست گذاشتم، به خود قول دادم که اخلاق را رعایت کنم؛ هر چند که یک عده به من می‌گویند که در عالم سیاست نباید یک سری چیزها را گفت.

 اگر توانایی حذف کنکور را داشتیم، باید چند سال پیش این کار را می‌کردیم

پس از پایان این سخنرانی قالیباف، زمانی که وی تریبون را ترک کرد، شماری از دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد که در مراسم حضور یافته بودند، هنگام خروج، از وی سوالاتی را مطرح کردند.

در این گفت‌وگو، چند دانشجو مشکلات دانشجویی خود و همچنین درخواست‌های تشکل‌های دانشجویی را با شهردار تهران در میان گذاشتند که در مواردی از آنها، قالیباف قول پیگیری داد.

شهردار تهران در پاسخ به سوال دانشجویی که از او پرسید «برخی سایتها علیه شما تبلیغاتی می‌کنند و حتی عنوان می‌شود که نامزد بالقوه انتخابات ریاست‌جمهوری برای تبلیغات به آمریکا می‌رود»، خندید و گفت: من به این بداخلاقی‌ها توجه نمی‌کنم.

وی همچنین در پاسخ به دانشجویی که پرسید علت اجرا نشدن طرح «منوریل» در تهران چه بود؟ ، گفت: منوریل، به هیچ وجه موضوعی سیاسی نیست و آن را سیاسی نکنید؛ ‌اول بیایید ببینید چرا اجرای طرح احداث منوریل از صادقیه تا فرودگاه منتفی شد؟ این موضوع که در زمان من نبود. بعد بروید ببینید که در دنیا منوریل مطرح‌تر است یا مترو؟ فکر می‌کنید یک شهری مثل پاریس که چند صد کیلومتر مترو دارد، عقلش نمی‌رسید منوریل که ارزان‌تر و بهتر است را راه بیندازد. من معتقدم اگر نوآوری بر بستر علم حرکت نکند، من‌درآوردی می‌شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها