خطر‌ در‌ فایل‌های ‌موسیقی‌

مدتها بود که از ویروس‌ها و تروجان‌های همه گیر در سطح اینترنت خبری نبود. هفته گذشته بیش ازنیم میلیون برنامه تروجان در ظاهری کاملاً فریبنده در شبکه توزیع شدند و تعداد زیادی از کاربران اینترنتی را فریب داده و رایانه آنها را آلوده کردند. بنا به گزارش سایت خبریInformationWeek و به نقل از بخش امنیتی شرکت مک‌آفی، این برنامه‌های تروجان، به قالب فایل‌های موسیقی 3 MPتغییر ظاهر داده و به راحتی توانستند کاربران را فریب دهند.
کد خبر: ۱۷۶۳۰۹

کارشناسان مرکز McAfee Avert Labs معتقدند که این برنامه تروجان، یکی از قوی‌ترین برنامه‌های مخربی است که در طول 3 سال اخیر در شبکه اینترنت منتشر شده است. زیرا در آن از ترفندی استفاده شده  که تا کنون نمونه مشابهی از آن وجود نداشته است. پس از این برنامه تروجان که Downloader-UA.h نام دارد، خیلی سریع به لیست سیاه برنامه‌های امنیتی شرکت مکافی اضافه شد. اما 24ساعت پس از آن، بیش از 119 هزار رایانه کاربر سرویس آنلاین McAfee VirusScan ، شناسایی شدند که به این نرم‌افزار خطرناک آلوده بودند. البته این تعداد، تنها از بین 436 هزار کاربری بود که در طول این 24ساعت، از طریق این سیستم آنلاین، رایانه خود را اسکن کرده بود. یعنی چیزی نزدیک به 27 درصد از کاربران این سرویس.

این در حالی است که در ویروس‌ها و تروجان‌هایی که در طول یک سال اخیر در بانک اطلاعات شرکت مکافی به ثبت رسیده‌اند، این میزان بین 1 تا 5 درصد بود.

    برنامه تروجان فوق روی رایانه‌های مجهز به سیستم عاملMac OSX  مجهز هستند، تأثیر نمی‌گذارد و می‌تواند سایر رایانه‌های را آلوده کند. البته این برنامه تنها در قالب فایل‌های موسیقی 3 MP مخفی نشده است و نمونه‌هایی از آن وجود دارند که در قالب ویدئویی MPEG  منتشر می‌شوند.

    نکته بسیار مهم این است که فایل‌های 3 MP و MPEG آلوده به این تروجان در سایت‌هایی نظیر LimeWire  و eDonkey  ظاهر شده‌اند که در زمینه به اشتراک‌گذاری فایل‌های موسیقی و تصویری کاملاً معتبر و شناخته شده بوده و کاربران زیادی در آنها عضویت دارند. جالب است بدانید که پس از دانلود فایل3 MP مذکور توسط کاربر و اجرای آن، دانلود فایل دیگری به نام PLAY-MP3.exe   در رایانه کاربر آغاز می‌شود. با دانلود این برنامه، یک توافقنامه ساده در مقابل کاربر قرار می‌گیرد و از آنجایی که کاربران دوست دارند به سرعت به فایل موسیقی یا تصویر دانلود شده خود برسند، به سرعت آن را تأیید می‌کنند. امضا کردن این توافقنامه باعث نصب شدن یک نوار ابزار جدید بر روی مرورگر شده و فعالیت‌های ایترنتی کاربر را به طور کامل تحت کنترل می‌گیرد.

سید شهرام نقوی‌الحسینی‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها