کار سنگین دست‌ها را خواب‌آلود می‌کند

گروه سلامت: خواب رفتن دست‌ها یا بیماری (cts) بیشتر در زنان بین سنین 40 تا 50 سال شایع است که در اکثر موارد در دست گرفتن طولانی مدت وسایلی چون گوشی تلفن، موجب تشدید آن می‌‌شود. دکتر سیدپیمان میرشاه ولد، متخصص و جراح ارتوپد، در گفتگو با ایسنا درخصوص علائم این بیماری گفت: این علایم عبارت است از سنگینی، خواب‌رفتگی و بی‌حسی دست‌ها که بتدریج موجب ضعف و درد در انگشتان می‌شود که در مراحل اولیه ممکن است فقط هنگام شب ایجاد شود و فرد را از خواب بیدار کند.
کد خبر: ۱۷۵۲۴۴
دکترمیرشاه ولد ادامه داد: در این حالت فرد سعی می‌کند دست‌های خود را مرتبا تکان دهد تا حس آنها برگردد، اما در طول روز با در دست گرفتن اشیایی مانند گوشی تلفن یا سایر وسایل تشدید می‌شود.

وی گفت: علت ایجاد این بیماری به طور کامل شناخته شده نیست، اما در این خصوص، می‌توان به عواملی نظیر کارهای دستی سنگین و طولانی مدت مثلا در تایپیست‌ها و آهنگرها و همچنین بیماری‌های زمینه‌ای چون تیروئید و دیابت، اشاره کرد.

وی افزود: برای تشخیص این بیماری، باید معاینه دقیقی از بیمار صورت گرفته و جهت تایید تشخیص آزمون، نوار عصبی انجام شود.

وی درخصوص درمان این بیماری گفت: با توجه به‌شدت پیشرفت بیماری، درمان لازم از سوی پزشک انجام می‌شود؛ به طوری که در مراحل اولیه بستن مچ‌بندهایی که مچ‌ها را بی‌حرکت نگاه می‌دارد (بخصوص در شب) و تزریق کورتون کنار عصب مچ دست لازم خواهد بود. دکتر میرشاه ولد، هشدار داد: در موارد شدیدی که پزشک توصیه به جراحی می‌کند، تاخیر در جراحی می‌تواند موجب ضعف در عضلات کف دست و تغییرات غیرقابل بازگشت شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها