صلاحیت بیش از 200 کاندیدای دیگر مجلس تایید شد

شورای نگهبان قانون اساسی، صلاحیت بیش از 200 کاندیدای دیگر را برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی تایید کرد.
کد خبر: ۱۶۰۵۰۱

به گزارش خبرگزاری فارس ، شورای نگهبان پس از بررسی شکایات نامزدهای رد صلاحیت شده و مشمول عدم احراز نمایندگی مجلس هشتم، صلاحیت بیش از 200 کاندیدای دیگر را مورد تایید قرار داد. صلاحیت این تعداد از کاندیداها در مراحل قبلی از سوی هیات های اجرایی و نظارت رد شده بود.

شورای نگهبان قانون اساسی در دو هفته اخیر و در مهلت قانونی 20 روزه رسیدگی به شکایات داوطلبین، طی سه مرحله صلاحیت 813 نفر از کاندیداها را برای نمایندگی مجلس تایید کرد.

عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان پایان این مرحله از بررسی صلاحیت ها را جمعه، سوم اسفند ماه اعلام کرد و افزود: شورای نگهبان تا سوم اسفندماه فهرست مجموع افرادی را که تاکنون صلاحیتشان تایید شده است ، اعلام خواهد کرد.

گفته می شود که فهرست دیگری از تایید صلاحیت شدگان، جمعه سوم اسفند از سوی شورای نگهبان به وزات کشور ارسال می‌شود. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها