خواننده دیروز، گوشی قاپ امروز

دو پسر جوان که از نوازندگی و خوانندگی پای‌شان به گوشی‌قاپی کشیده شده بود، بازداشت شدند. متهمان اعتراف کردند که برخی مالباختگان را با چاقو زخمی کرده‌اند،‌ به‌گونه‌ای که تا آستانه مرگ پیش رفته بودند.
دو پسر جوان که از نوازندگی و خوانندگی پای‌شان به گوشی‌قاپی کشیده شده بود، بازداشت شدند. متهمان اعتراف کردند که برخی مالباختگان را با چاقو زخمی کرده‌اند،‌ به‌گونه‌ای که تا آستانه مرگ پیش رفته بودند.
کد خبر: ۱۵۲۳۳۳۴
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، اوایل بهار امسال مردی با حضور در پلیس آگاهی تهران از دو جوان که سرنشینان موتورسیکلتی بودند به اتهام سرقت مقرون به آزار شکایت کرد و گفت‌: خودرویم را در یکی از محله‌های غرب تهران پارک کردم. پس از پیاده شدن، دو نفر از روی موتورسیکلتی پیاده شدند و با چاقو به من حمله کردند. آنها مرا به شدت کتک زده و با چاقو زخمی کردند. سپس گوشی ۲۰۰ میلیون تومانی‌ام را دزدیدند و با موتورسیکلت خود فرار کردند. یک رهگذر مرا به بیمارستان رساند و باعث شد زنده بمانم. پلیس به‌دنبال دو سارق فراری بود تا این‌که در چندماه گذشته مردان و زنان دیگری هم به اداره پلیس تهران آمده و شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند. برخی مالباختگان زخمی حتی تا یک ماه در بیمارستان بستری شده بودند. دو روز پیش، مردی با پلیس ۱۱۰ تهران تماس گرفت و گزارش داد که در حال عبور از محله‌ای در جنوب غرب تهران، شاهد حمله‌ سارقان به مردی بوده که در حال جدال با آنهاست. مأموران پس از دریافت آدرس، سریعا به محل اعزام شدند، اما سارقان پیش از رسیدن پلیس گریخته بودند. مرد زخمی به بیمارستان منتقل شد و جان سالم به در برد. مشخص شد که تلفن‌همراه او به سرقت رفته است.
مأموران بار دیگر به محل حادثه بازگشتند و این‌بار سارقان تحت تعقیب را در حالی که قصد سرقت از افراد دیگری داشتند، شناسایی و دستگیر کردند. در بازرسی از متهمان، تعدادی گوشی سرقتی کشف شد. بررسی‌ها نشان داد که متهمان سابقه‌دار بوده و پیش از عید نوروز از زندان آزاد شده بودند. شهروز یکی از متهمان در جریان تحقیقات گفت: من و دوستم در مجالس به نوازندگی و خوانندگی مشغول بودیم. در یکی از این مجالس با مردی آشنا شدیم که قاچاقچی مواد مخدر بود. او پیشنهاد داد در فروش مواد مخدر در مهمانی‌ها با او همکاری کنیم و در ازای آن پول هنگفتی به دست آوریم. ما هم پذیرفتیم، اما از بد روزگار، خودمان به مصرف شیشه معتاد شدیم و دیگر نتوانستم در مجالس خوانندگی کنیم. مدتی با آن مرد در فروش شیشه همکاری کردیم. بعد از آن با مردی آشنا شدیم که سفارش گوشی‌های سرقتی به خلافکاران می‌داد. او هم از ما خواست گوشی برایش سرقت کنیم. کارمان با او شروع شد اما به دلیل سرقت، سه بار زندانی شدیم. پیش از عید نوروز آزاد شدیم او دوباره سراغ‌مان آمد و سفارش سرقت گوشی داد. من و همدستم با حمله به مردم گوشی‌های‌شان را می‌دزدیدیم و پس از آن، با چاقو آنها را تا سرحد مرگ زخمی می‌کردیم.   با اعتراف متهم، همدستش نیز گفته‌های او را تأیید کرد و جرائم‌شان را پذیرفت. 
امیرحسین شریفی‌وند، بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه ۳۴ تهرن با تأیید این خبر به جام‌جم گفت‌: با اعتراف متهمان تحقیقات از آنها برای رازگشایی از دیگر جرائم‌شان ادامه دارد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دنبال احترامم؛ نه شهرت

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با این‌که سال‌هاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است

دنبال احترامم؛ نه شهرت

نیازمندی ها