
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اداره کل محیط زیست خراسان رضوی، حمید جوانبخت اظهار داشت: این فرد متجاوز به محیط زیست و گونههای جانوری، در یکی از روستاهای شهرستان فیروزه به شغل چوپانی اشتغال داشت که پس از آموزش و تحریک سگهای گله، مبادرت به شکار حیوانات وحشی کرده و از اعمال حیوان آزاری خود فیلمبرداری و آن را فضای مجازی منتشر میکرد.
وی افزود: با پیگیری نیروهای یگان حفاظت محیط زیست و پلیس اطلاعات و امنیت شهرستان فیروزه، این فرد متخلف شناسایی، دستگیر و به مقامات قضایی معرفی شد.
جوانبخت ادامه داد: وی بر اساس بند (ج) ماده 13 قانون شکار و صید به یک سال حبس محکوم شد.
رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزه، بیان کرد: طبق مصوبه شماره 442 شورای عالی حفاظت محیط زیست، این فرد متخلف از بابت ضرر و زیان وارده به محیط زیست ناشی از کشتن چهار گونه حیوان وحشی تحت حفاظت در مجموع به پرداخت مبلغ 141 میلیون ریال در حق دولت محکوم شد.
اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: