چه لازم داریم؟
پرتقال کوچک ملس: ۱۰عدد
نارنگی : ۱۰عدد
سرکه : ۲پیمانه
چوب دارچین : ۲عدد
پودرمیخک : یک دوم قاشق چ
آب پرتقال و نارنگی : یک پیمانه
شکر : ۲پیمانه
چطور تهیه کنیم؟
پرتقال ونارنگیها را پوست کنده و پرپر میکنیم. سپس باچاقوی تیز و با دقت پوست دوم آنها را به آرامی جدا میکنیم. پرههای پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشهای تمیز و خشکی میریزیم.
آبپرتقال و نارنگی، سرکه، شکر، چوبدارچین و پودرمیخک را در قابلمهای ریخته، خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم و تا وقتی شکر حل شود میجوشانیم سپس آن را داغ داخل شیشه و روی پرههای پرتقال و نارنگی میریزیم و وقتی سرد شد در شیشه را میبندیم.
این ترشی خوشمزه بعد از دو روز قابل استفاده است و میتوان آن را داخل یخچال به مدت ۶ماه تا یک سال نگهداری کرد.
این ترشی خوشمزه را میتوانید در کنار انواع غذاها استفاده کرده و به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه این ترشی خوشطعم و خوشرنگ بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده و از خوردنش لذت ببرید.
منبع: جامجمآنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: