برداشت 98 هزار تن مرکبات در سیمرغ
مدیر جهاد کشاورزی سیمرغ پیش بینی کرد؛

برداشت 98 هزار تن مرکبات در سیمرغ

نحوه تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

در فصل پاییز هزار رنگ می‌توان ترشی‌های متنوع، خوش رنگ و خوش عطر تهیه کرد. یکی از آنها ترشی نارنگی و پرتقال است که علاوه بر طعم خوشایندی که دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک می‌کند.
کد خبر: ۱۳۸۵۷۴۰
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم؟

پرتقال کوچک ملس: ۱۰عدد

نارنگی : ۱۰عدد

سرکه : ۲پیمانه

چوب دارچین : ۲عدد

پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

آب پرتقال و نارنگی : یک پیمانه

شکر : ۲پیمانه

 

چطور تهیه کنیم؟

پرتقال‌ ونارنگی‌ها را پوست کنده و پرپر می‌کنیم. سپس باچاقوی تیز و با دقت پوست دوم آنها را به آرامی جدا می‌کنیم. پره‌های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه‌ای تمیز و خشکی می‌ریزیم.

آب‌پرتقال و نارنگی، سرکه، شکر، چوب‌دارچین و پودرمیخک را در قابلمه‌ای ریخته، خوب با هم مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم و تا وقتی شکر حل شود می‌جوشانیم سپس آن را داغ  داخل شیشه و روی پره‌های پرتقال و نارنگی می‌ریزیم و وقتی سرد شد در شیشه را می‌بندیم.

این ترشی خوشمزه بعد از دو روز قابل استفاده است و می‌توان آن را داخل یخچال به مدت ۶ماه تا یک سال نگهداری کرد.

این ترشی خوشمزه را می‌توانید در کنار انواع غذاها استفاده کرده و به سلامت بیشتر بدن خود کمک کنید. طرز تهیه این ترشی خوش‌طعم و خوشرنگ بسیار ساده است و به راحتی می توانید آن را آماده و از خوردنش لذت ببرید.  

منبع: جام‌جم‌آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها