
به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: طی اقدامات گسترده و اطلاعاتی ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب، مشخص شد که یکی از قاچاقچیان حرفهای مواد مخدر در تهران اقدام به توزیع مواد مخدر میکند.
وی افزود: در تحقیقات بیشتر ماموران مشخص شد متهم به تازگی یک محموله بار مواد مخدر را از مرزهای شرقی وارد ایران کرده و قصد انتقال و توزیع آن در سطح شهر تهران را دارد.
سرهنگ حسنوند تصریح کرد: با تجمیع اطلاعات بدست آمده ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضائی و با همکاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر ویژه غرب استان تهران، به مخفیگاه متهم واقع در غرب پایتخت رفته و در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر و در بازرسی از محل ۱۲۲ کیلو و ۱۵۰ گرم تریاک کشف کردند.
به گفته رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران متهم و مواد مشکوفه به مقر پلیس منتقل و پس از تحقیقات تکمیلی جهت سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد