زنان جویای کار در دام باند فساد

مردی که به بهانه استخدام در 2شرکت خدماتی اش ، زنان جوان را فریب می داد و پس از آزار و اذیت آنها، از قربانیان خود فیلمبرداری می کرد
کد خبر: ۱۳۴۱۳۰
، در پی یک عملیات ضربتی از سوی ماموران پلیس اطلاعات امنیت استان تهران شناسایی و دستگیر شد.
سردار رضا زارعی ، فرمانده انتظامی استان تهران روز گذشته با اشاره به خبر دستگیری یک مرد فریبکار به خبرنگار جام جم گفت: یک ماه پیش ماموران اداره اطلاعات امنیت استان تهران در جهت اجرای طرح امنیت اجتماعی متوجه شدند که فرد میانسالی با تاسیس 2شرکت خدماتی اقدام به اغفال و فریب زنان جوان کرده و آنها را به دام فساد کشانده است.
به این ترتیب ماموران در قالب یک تیم عملیاتی ویژه ، تحقیقات گسترده ای را در این خصوص آغاز کردند تا عاقبت موفق به شناسایی و دستگیری مرد فریبکار در محله مهرشهر کرج شدند.
سردار زارعی ادامه داد: با انتقال متهم به مرکز پلیس او مورد بازجویی قرار گرفت و به جرایم خود اعتراف کرد.

اعتراف متهم به گناه نابخشوده


متهم خود را تقی 45ساله معرفی کرد و در اظهاراتش گفت: با چاپ آگهی استخدام زنان جوان و میانسال در یکی از روزنامه ها، از جویندگان کار می خواستم تا با شماره تلفن همراهم تماس بگیرند و برای عقد قرارداد، به محل کارم بیایند.
متهم ادامه داد: به این ترتیب جویندگان کار را فریب می دادم و به یکی از آن مراکز می کشاندم و بعد با زور و تهدید، آنها را مورد آزار و اذیت قرار می دادم و با گوشی تلفن همراه از آنها فیلمبرداری می کردم و با پرداخت مبلغی به سوژه های خود، آنها را به دام فساد می کشاندم.
فرمانده انتظامی استان تهران افزود: با توجه به این که متهم تاکنون به 5فقره جرم مشابه اعتراف کرده است ، تحقیقات تکمیلی از او و فاش شدن ابعاد مختلف پرونده ادامه دارد.

فریب مراکز استخدامی را نخورید


این مقام پلیس ضمن هشدار به خانواده ها و بویژه زنان و دختران جویای کار، از آنها خواست چنانچه قصد فعالیت در مراکز خصوصی را دارند، فقط به درج آگهی آن مرکز یا شرکت در روزنامه ها اکتفا نکنند و پس از کسب اطمینان از وضعیت حقیقی و حقوقی صاحب آن شرکت یا مراکز، به این مکان ها مراجعه کنند و در صورت مشاهده مورد مشکوک به مرکز فوریت های پلیسی 110اطلاع دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها