«صبا» نقشه قهرمانی آسیا را می کشد

هر چند آره نای اردن و القادسیه کویت به قیمت قبول جریمه سنگین ، حاضر به شرکت در رقابت های قهرمانی بسکتبال باشگاه های آسیا نشدند، اما غیبت این دو تیم هیچ مشکلی برای برگزاری بازیها ایجاد نخواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۳۸۷۱

محمود مشحون ، رئیس فدراسیون بسکتبال در این باره می گوید: امروز (دیروز) در جلسه هماهنگی بازیها مقرر شد جریمه ای سنگین برای این تیمها در نظر گرفته شود. این را آقای هاکوب خاجیریان نماینده فیبا - آسیا اعلام کرد.
پیشنهاد ما برای برگزاری بازیها در 2گروه 4تیمی پذیرفته نشد چون جدول بازیها به هم می ریخت. با این اوصاف ، بازیهای گروه اول با حضور 5تیم صباباتری ، سوریه ، فیلیپین ، بحرین و قزاقستان و گروه دوم با حضور 3تیم هند، لبنان و قطر برگزار خواهد شد و 2تیم صدر جدول گروه اول (به دلیل غیبت تیمهای 4و 5گروه دوم) بدون برگزاری پلی آف به نیمه نهایی راه خواهند یافت.
صباباتری ، تنها نماینده ایران در این پیکارها امروز با تیمی از منامه بحرین بازی می کند که تا دیروز درگیر حل مشکل ویزای بازیکن امریکایی خود بود. بحرینی ها نام این بازیکن را دیر اعلام کردند و به همین دلیل او موفق نشد به تهران بیاید و به احتمال فراوان باشگاه بحرینی ، بدون او مقابل صباباتری قرار خواهد گرفت. در این سو هم صباباتری بدون مشکل نیست.
مهران شاهین طبع ، سرمربی این تیم در حالی تمرین دیروز خود را به پایان برد که همچنان مشکل نبود هماهنگی کامل را در تیم احساس می کرد. سامان ویسی هنوز به طور صد درصد از بند مصدومیت رها نشده ، اونیکی ، بازیکن نیجریه ای این تیم هنوز هم با تیم هماهنگ نیست و در مجموع ، کارهای گروهی به شکل ایده آل اجرا نمی شود و به همین دلیل شاهین طبع امیدوار است در دو بازی نخست به مشکل حادی برخورد نکند تا تیم به نظم و آرایش مناسب دست یابد.
شاهین طبع می گوید: فیلیپین صاحب بسکتبال است و در همه دوره ها، حرفی برای گفتن داشته ، قزاقستان از وجود بازیکنان روس بهره می برد و تیمهای دیگر هم حریفانی جدی هستند. نبود تیمهای چهارم و پنجم گروه بعد و قطعی شدن صعود تیمهای اول و دوم گروه ها به نیمه نهایی هم رقابت ها را فشرده تر می کند؛ با این حال ، تمام تلاش خود را به کار می بندیم تا به نیمه نهایی و فینال صعود کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها