پس تا دیر نشده از آنها غذاهای خوشمزه تهیه کرده، از خواصشان استفاده کرده و از مزه خوبشان لذت ببرید.
مواد اولیه:
مرغ: ۲۵۰ گرم (قیمت: ۱۰۰۰۰ تومان)
چاقاله بادام: ۱۰۰ گرم (قیمت: ۵۰۰۰ تومان)
نعنا و جعفری: نیم کیلو (قیمت: ۴۰۰۰ تومان)
پیاز متوسط: یک عدد (قیمت: ۵۰۰ تومان)
آبغوره با آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خردکرده و با کمی روغن در قابلمهای ریخته و تفتداده و سرخ میکنیم. مرغ را شسته و به اندازه دلخواه خردکرده و به پیازداغ اضافه کرده و بعد از کمی تفتدادن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب به آن اضافه کرده و بعد از جوشآمدن حرارت را کم میکنیم تا مرغ نیمپز شود. در این فاصله نعنا و جعفری را پاککرده، شسته و بعد از اینکه آب اضافهاش رفت آن را خردکرده، با کمی روغن تفتداده و همراه چاقالهبادام شسته و خردشده به مرغ اضافه و مواد را کمی مخلوط کرده و روی حرارت کم میگذاریم تا آب خورشت کمشده و جا بیفتد. قبل از سرو خورشت آن را با کمی آبغوره یا آبلیموی تازه مزهدار کرده و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو میکنیم.
نکات:
اگر چاقالهها درشت بود آنها را کمی خرد میکنیم اما اگر ریز بود درسته در خورشت میریزیم.
ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد