
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه یه اسنک خوشمزه و رژیمی
مواد لازم برای ۴ نفر
۱سر گل کلم بزرگ برش داده
۲قاشق روغن زیتون
یک فنجان شیر
یک قاشق غذاخوری آرد بدون گلوتن
۱/۲دوم فنجان پنیر چدار خرد شده
یک قاشق چایخوری پودر سیر ۱ قاشق چای خوری پودر پیاز نمک و فلفل هر کدام حدود یک چهارم قاشق چایخوری یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده شده
فر خود را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید در یک کاسه بزرگ گلهای گل کلم را کاملاً با روغن هم بزنید و با کمی فلفل و نمک مزه دار کنید روی یک ورق بزرگ که با کاغذ روغنی پوشانده شده گلهای گل کلم رادر یک لا بچینید آنها را به مدت ۱۲-۱۵دقیقه در فراز قبل گرم شده تفت دهیدیا تا زمانی که ازکناره ها طلایی و نرم شوند
شیرو آرد خود را به یک قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.
روی حرارت متوسط و کم گرم کنیدوپنیر،پودر سیر،پودر پیاز،نمک و فلفل را هم بزنید.مرتباهم بزنید تا از چسبیدن و سوختن پنیر به کف قابلمه جلوگیری شود.آن را بپزید تا سس غلیظ بدست آورید.
نوش جان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰