به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعه جدید دانشمندان در مرکز کنترل بیماری نشان می دهد که غذاهای ناسالم به قلب آسیب می رساند.
از جمله این موارد، غذاهای کنسرو شده با مواد غلیظ کننده و تثبیت کننده ها و نوشابه های شیرین با شربت ذرت با فروکتوز بالاست که به قلب ضرر می رساند.
ژانگ متخصص اپیدمیولوژیک پیش از انتشار مطالعه خود در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا در ماه اکتبر گفت: این غذاها به طعم بسیار خوشمزه ای طراحی شده اند اما برای قلب مضر هستند.
غذای فرآوری شده فوق العاده خوشمزه هستند، افرادی که هر روز غذاهای فوق فرآوری شده میخورند، میتوانند ۵۰۰ کالری بیشتر در روز بخورند.
غذاهای اصلی مانند سبزیجات، لوبیا، گوشت، پنیرها و سایر غذاها نمونههایی از غذاهای فرآوری نشده یا کم پردازش هستند که کنسرو آنها خطرناک هستند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد