به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله

نانهای تست را به قطعات یک سانتیمتری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آنها میزنیم وبه مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم تا ترد شوند.
در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعمدار کردن تستها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتونها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگهای ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.
در صورت تمایل میتوانید فلفل دلمهای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.
روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.
سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نانهای تست را که قبلا آماده کرده بودید به همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛