در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازکتاب کاله
نانهای تست را به قطعات یک سانتیمتری تقسیم کرده و با برس کمی روغن زیتون روی آنها میزنیم وبه مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم تا ترد شوند.
در صورت تمایل میتوانید کمی سیر له شده را هم برای طعمدار کردن تستها روی آن بگذارید و داخل فر قرار دهید.
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را به شکل دلخواهتان خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید، زیتونها را حلقه حلقه کرده و به آن اضافه کنید. برگهای ریحان را هم جدا کرده و درکاسه بریزید.
در صورت تمایل میتوانید فلفل دلمهای رنگی را هم به دستور تهیه اضافه کنید.
روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید سیر و جعفری را ریز خرد کنید و بعد از اضافه کردن به سس خوب هم بزنید.
سالاد را حداقل یک ساعت قبل از سرو کردن در یخچال قراردهید تا طعم سس را به خود بگیرد. در آخر نانهای تست را که قبلا آماده کرده بودید به همراه پنیر پارمسان به سالاد اضافه کنید و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و از این سالاد ایتالیایی لذت ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: