
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها
مواد لازم

طرز تهیه
۱. مقدار کمی سرکه را همراه با ذرتهای حلقه شده در ظرف مناسب به مدت چند دقیقه روی حرارت قرار دهید.
۲. پس از پختن ذرتها آنها را داخل آبکش ریخته و دو یا سه ساعت زمان بدهید تا آب ذرتها گرفته شود.
۳. سپس ذرتها را همراه با سیرهای خلال شده درون ظرف ترشی بریزید.
۴. در یک ظرف جداگانه سرکه و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس روی ذرتها بریزید.
۵. درب ظرف ترشی را محکم بسته و یک هفته زمان بدهید تا جا بیفتد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید