سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان ،پزشکان افزودند که این نوع مرکبات به طور کلی مفید و سالم است ، زیرا حاوی مقدار زیادی ویتامین C است، در حالی که مقدار کالری نارنگی کم است.
«فاطمه دغویغا»، متخصص تغذیه در مرکز تحقیقات پزشکی ملی غدد درون ریز وزارت بهداشت روسیه در پاسخ به پرسشی درباره تعداد نارنگیهای قابل خوردن در روز گفت: روزانه چهار نارنگی.
«یکاترینا بورلیوا»، متخصص تغذیه مشهور اظهار کرد که نارنگی کالری کمی دارد و آن را به افرادی که به دنبال حفظ وزن و عدم افزایش آن هستند، توصیه کند.
بورلیوا توضیح داد که نارنگی حاوی مقدار نسبتاً زیادی ویتامین C است ، علاوه بر این حاوی ویتامین های گروه B و ویتامین A و همچنین کاروتن، کلسیم ، منیزیم و فسفر است - در کل حدود ۱۰ تا ۱۵ ویتامین و مواد معدنی در نارنگی وجود دارد.
او بر لزوم خوردن رگههای سفید در مرکبات تاکید کرده است، زیرا این فیبرها به روند ساده جذب کربوهیدرات کمک می کنند و این به ویژه برای بیماران دیابتی مفید است.
این پزشک تاکید کرد: افرادی که به بیماریهای گوارشی همچنین بیماری های آلرژیک مبتلا هستند، به طور کل نباید نارنگی و مرکبات بخورند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد