در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آشپزی ها
کدو تنبل و سیب ها چنین ترکیبی خوبی را ایجاد می کنند که این اسموتی سیب کدو تنبل را به یک نوشیدنی لذیذ پاییزی تبدیل می کند. می توانید روز خود را با این اسموتی سیب کدو تنبل شروع کنید یا بعداً در روز به عنوان میان وعده میل کنید. همچنین میتونید این اسموتی رو داخل قالب یخ و یا بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید و لذت ببرید. مقداری کدو تنبل و یک موز کامل ، مقداری عسل و کمی وانیل به همراه تمام ادویه های پای کدو تنبل اضافه شده است. سعی کنید برای این زمان از سال حتما درست کنید.
۱/۴ فنجان (۲۵ گرم) جو دو سر
پوره کدو تنبل ۱/۲ فنجان (۱۲۰ گرم)
۱ عدد سیب متوسط
۱ عدد موز ، قطعه قطعه شده و منجمد
۱ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم) عسل
۳/۴ فنجان (۱۷۵ گرم) ماست
۱/۲ فنجان (۱۲۰ گرم) شیر
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
۱/۸ قاشق چایخوری جوز هندی
مقداری پودر میخک
۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) عصاره وانیل
۶ قطعه یخ
جو دوسر را در ظرف مخلوط کن قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا ریز خرد شود. بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. داخل لیوان های جداگانه بریزید و روی آن را مقداری دارچین بپاشید. بلافاصله سرو کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد