در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، آنتونینا استارودوبووا، متخصص ارشد تغذیه گروه بهداشت مسکو در مقالهای اعلام کرد نوشیدن کاکائو برای جلوگیری از بیماریهای قلبی- عروقی و بهبود عملکرد مغز موثر است.
وی افزود: کاکائو منبع پروتئین، کربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، مواد معدنی و ویتامینهای A و B است.
متخصص ارشد تغذیه ادامه داد: دانه های کاکائو دارای مقدار زیادی بیوفلاونوئید، آنتی اکسیدان طبیعی است که از غشای سلول بدن در برابر آسیب محافظت میکند. مطالعات نشان داده است که مصرف متوسط پودر کاکائو میتواند کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد و خطر بیماریهای قلبی- عروقی را کاهش دهد. ثابت شده است که کاکائو بهره وری مغز را افزایش داده، فشار خون و چربی خون را تنظیم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد