آبگوشت قنبید یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی

طرز تهیه آبگوشت قنبید

آبگوشت قنبید،اصالت آن متعلق به شهر قم می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۴۶۱۲

طرز تهیه آبگوشت قنبیدبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد درشت
کلم قمری ۲ عدد درشت
لوبیا سفید ۲۰۰ گرم
گندم پوست کنده ۱۰۰ گرم
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت آبگوشت قنبید

 
طرز تهیه آبگوشت قنبید

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت  قنبید ابتدا لوبیا سفید و گندم پوست کنده را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب از شب قبل می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.

 
 

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.

 
 

مرحله سوم

در این مرحله گوشت آبگوشتی را اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه دیگر مواد تفت می دهیم، سپس لوبیا سفید و گندم را آبکشی می کنیم و به قابلمه می افزاییم. پس از یک دقیقه کلم قمری ها یا قنبیدها را پوست می کنیم.

مرحله چهارم

سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در ادامه حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بباید.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه گوشت پخت می توانیم نمک را به هرماه ادویه های دلخواه به آبگوشت اضافه کنیم.

 
 

مرحله ششم

پس از اینکه آبگوشت به طور کامل جا افتاد و تمام مواد پختند گرد لیمو عمانی را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبگوشت را از روی حرارت کنار می گذاریم و به همراه نان سنگک تازه سرو می کنیم.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها