
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از چی شی
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
کلم قمری | ۲ عدد درشت |
لوبیا سفید | ۲۰۰ گرم |
گندم پوست کنده | ۱۰۰ گرم |
پودر لیمو عمانی | ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
برای تهیه آبگوشت قنبید ابتدا لوبیا سفید و گندم پوست کنده را به صورت جداگانه به همراه مقداری آب از شب قبل می خیسانیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم.
در این مرحله پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.
در این مرحله گوشت آبگوشتی را اضافه می کنیم و چند دقیقه به همراه دیگر مواد تفت می دهیم، سپس لوبیا سفید و گندم را آبکشی می کنیم و به قابلمه می افزاییم. پس از یک دقیقه کلم قمری ها یا قنبیدها را پوست می کنیم.
سپس به صورت دلخواه خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که سطح آب یک بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد. در ادامه حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب سریعتر به جوش بباید.
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و اجازه می دهیم آبگوشت با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد. پس از اینکه گوشت پخت می توانیم نمک را به هرماه ادویه های دلخواه به آبگوشت اضافه کنیم.
پس از اینکه آبگوشت به طور کامل جا افتاد و تمام مواد پختند گرد لیمو عمانی را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آبگوشت را از روی حرارت کنار می گذاریم و به همراه نان سنگک تازه سرو می کنیم.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: