یه پاستای متفاوت با کدو سبز

طرز تهیه پاستا کدو سبز

کدو سبز از سبزیجات پر خاصیتی است که همیشه دنبال راه‌های تازه برای استفاده آن در رژیم غذایی خود هستیم
کد خبر: ۱۲۹۳۸۶۰

طرز تهیه پاستا کدو سبز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

مواد لازم:

  • کدو سبز متوسط 4 عدد
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • سیر له شده 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
  • گوجه متوسط 2 عدد
  • پنیر پارمزان 1/2 پیمانه + مقداری برای سرو
  • برگ ریحان خرد خرد شده 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری
  • آب سرد 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • طرز تهیه پاستا کدو سبز
  • اول از همه کدوها را بشویید و سر آن‌ها را جدا کنیدسپس آن‌ها را با استفاده از دستگاه رشته کن یا رنده مخصوص رشته کنیداگر هیچ کدام از آن‌ها را ندارید می‌توانید اول کدوها را با استفاده از پوست کن معمولی به صورت ورقه‌های نازک دراز برش بزنید و بعد با چاقو به صورت رشته‌های دراز ببریدهرچه رشته‌ها درازتر باشند ماکارونی کدو سبز بیشتر شبیه به ماکارونی معمولی از آب در خواهد آمد.

     

    روغن زیتون را همراه با سیر رنده شده و پودر فلفل قرمز داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله متوسط گاز بگذارید تا داغ شودوقتی روغن کاملاً داغ شد، رشته‌های کدو سبز را به آن اضافه کنیدکدو سبز را حدود ۵۷ دقیقه تفت بدهید تا پخته شود اما همچنان قدری ترد باشدبیش از این آن‌ها را نپزید در غیر این صورت ماکارونی خمیر می‌شوددر حین سرخ کردن مرتب رشته‌های کدو سبز را زیر و رو کنید تا همه آن‌ها فرصت پخته شدن و تماس با کف تابه را پیدا کنند

  • گوجه و ریحان را خرد کنید و آن‌ها را همراه با پنیر پارمزان رنده شده به تابه اضافه نمایید۱ دقیقه دیگر به تفت دادن ماکارونی و بقیه مواد ادامه دهیدحال ماکارونی کدو سبز و سبزیجات را با انبر بردارید و به ظرف سرو مورد نظرتان منتقل کنیدبگذارید مایع داخل تابه باقی بمانداز آن برای تهیه سس ماکارونی استفاده خواهیم کرد.

     

    مایع باقیمانده داخل تابه را همچنان حرارت بدهید تا خوب داغ شود ولی به جوش نرسد. نشاسته ذرت را در کمی آب سرد حل کنید و سپس روی آب سبزیجات داخل تابه بریزیدحدود ۱ دقیقه حرارت بدهید و هم بزنید تا سس غلیظ شودآن را بچشید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنیدسس را روی ماکارونی کدو سبز بریزیدمقداری پنیر پارمزان و برگ ریحان روی آن بپاشید و ماکارونی را سرو کنید.

     

    نکتهکدو سبز را پوست نکنیدکدوی بدون پوست سریع خمیر می‌شود و تردی کمتری دارد.

    – به کدو سبز قبل از پخت یا حین پخت نمک نزنید چون از کدو آب می‌کشدنمک را به سس ماکارونی اضافه خواهیم کرددر ضمن پنیر پارمزان خودش نمک دارد.

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها