ته چین خوشمزه و عالی از نوع باقالی پلو

طرز تهیه ته چین باقالی پلو

ته چین شوید باقالا یکی از آن دست ته چین‌هایی است که کلی طرفدار پرو پاقرص دارد و به اندازه باقالی پلو خوشمزه و مجلسی با دستور پختی آسان‌تر است.
کد خبر: ۱۲۹۳۸۵۱

طرز تهیه ته چین باقالی پلو عالی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازبرترین ها

مواد لازم:

  • برنج ۲ پیمانه
  • تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
  • ماست‏ ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۶ قاشق سوپ خوری
  • باقلا پخته ۱ پیمانه
  • شوید خشک ۱/۲ پیمانه
  • سینه مرغ پخته ۱ عدد
  • پیاز سرخ شده ۲ عدد
  • نمک و روغن به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • طرز تهیه ته چین باقالی پلو عالی
  • طرز تهیه

    1. برنج را از ۲-۱ ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس داخل سبدی بریزید.

    2. در یک ظرف مناسب ماست، زعفران، زرده های تخم مرغ و به میزان لازم نمک را بریزید و خوب با هم مخلوط کنید، سپس برنج را اضافه کنید و به صورت دورانی مواد را با هم مخلوط کنید تا همه برنج آغشته به مواد شود. در یک ظرف دیگر مرغ را خرد کنید. پیازداغ، باقلا و شوید را هم اضافه کرده و مخلوط کنید.

    3. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید که ته چین به راحتی از داخل آن برگردد. مقداری روغن کف قابلمه بریزید. حالا باید نیمی از مخلوط برنج را داخل قابلمه بریزید و پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را بریزید. بعد بقیه مخلوط برنج را بریزید و خوب پخش کنید تا مخلوط مرغ را بپوشاند. با پشت قاشق ته چین را کمی فشرده کنید. در انتها چند تکه کره روی ته چین بگذارید.قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حدود ۴۵ دقیقه صبر کنید تا ته چین با شعله کم دم بکشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید، ته چین را داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید و سرو کنید.

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ایستاده در سیل

روایت دست‌اول امدادگران از عملیات جست‌وجو و نجات در سیل امامزاده داوود و فیروزکوه

ایستاده در سیل

همه زنده زنده سوختند

نصرت‌الدین نصراللهی تنها شاهد حادثه سقوط هواپیمای فرماندهان جنگ، از آن روز می‌گوید

همه زنده زنده سوختند

نیازمندی ها