در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
بیسکویت ساقه طلایی یا پتی بر 10 عدد
خرما پوست و هسته گرفته 300 گرم
گردو ریز خرد شده 40 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
گلاب 1 قاشق چایخوری
خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای 200 گرم
مرحله اول:
خرما را در کاسه ای حاوی آب ولرم بریزید تا به راحتی بتوان پوست آن را جدا کرد(اگر از رطب استفاده میکنید نیازی به خیس کردن نیست.)
مرحله دوم:
پس از خیس خوردن پوست و هسته خرما را بگیرید.
مرحله سوم:
بیسکویت را در میکسر بریزید و آن را پودر کنید.
مرحله چهارم:
خرما ، گلاب، دارچین را همراه خامه در میکسر بریزید
مرحله پنجم:
شکلات تخته ای را به روش بن ماری یعنی روی بخار آب ذوب کنید. (بهتر است اول شکلات را تکه تکه کنید و بعد آن را در ظرفی بزرگتر از ظرف بخار آب بریزید تا بخار آب وارد ظرف شکلات نشود و شکلات روان و یکدستی به دست آید.)
مرحله ششم:
از مایه ترافل خرمایی گلوله هایی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر درست کنید و آن را در شکلات ذوب شده بغلتانید و بعد ترافل آغشته به شکلات را در هر نوع مغز یا پودر و ماده تزیینی دیگر بغلتانید تا ترافل کاملا آماده شود.
نکات کلیدی تهیه ترافل خرمایی :
-کم و زیاد بودن مواد مختلف ترافل سلیقه ای است. اگر دوست دارید ترافل بیسکویت بیشتری داشته باشد باید مایه را با مقدار خامه بیشتر ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشد و حتی می توان مقداری شکلات ذوب شده داخل مایه استفاده کرد.
-می توان از زنجبیل هم در این ترافل استفاده کرد.
-ترافل خرما را با هر نوع مغز یا پودر می توان تهیه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: