در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
مواد لازم برای تهیه رنگینک
2 پیمانه آرد
200 الی 250 گرم کره
1 قاشق مربا خوری پودر دارچین
1/2 قاشق چایخوری پودر هل
خرما به مقدار لازم ( با توجه به اندازه ظرف)
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل یا پسته برای تزیین
مراحل تهیه رنگینک
ابتدا کره رو داخل ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم تا با حرارت ملایم آب بشه.
مقدار کره بستگی به سلیقه خودتون داره اگه دوست دارین رنگینکتون کم چرب تر باشه 200 گرم و در غیر اینصورت 250 گرم کره استفاده کنین.
آرد که ترجبحا بهتره الک کرده باشیم تا گوله نباشه رو به کره اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه
تا آرد سرخ بشه خرما هارو پوست میکنیم و داخلشون رو مثل تصویر گردو گذاشته و باز میبندیمشون. البته یادمون باشه گهگاهی در این بین آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه.
مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.
حالا دیگه کم کم آرد هم سرخ شده و رنگشم تیره شده
شعله رو خاموش میکنیم و حدود دو سه دقیقه به مخلوط آرد اجازه میدیم تا از حرارت زیادش بیوفته و بعد دارچین و هل رو اضافه کرده مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا مقداری از مخلوطمون رو داخل ظرف سرو میریزیم.
روی مخلوط رو کاملا با خرما پرمیکنیم.
در نهایت باز هم از مخلوط آرد روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده بشه.
حالا باید رنگینک رو داخل یخچال بذاریم تا خودشو بگیره و آخر سرم از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین کرده و سروش میکنیم … نوش جان.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم