یه آبگوشت مقوی و عالی

طرز تهیه آبگوشت بلدرچین

آبگوشت بلدرچین جزو غذاهای خوشمزه و پرطرفدار استان های مرکزی کشورمان است.
کد خبر: ۱۲۸۸۰۸۵

طرز تهیه آبگوشت بلدرچینبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از بارونک 

مواد لازم
بلدرچین 1 عدد

نخود خیس شده 1 پیمانه

پیاز 1عدد

جعفری خرد شده1 قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده 1 پیمانه 

 هویج1 عدد

سیر 2 حبه

گوجه فرنگی 2 عدد

سیب زمینی 2 عدد

روغن به مقدار لازم

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

ادویه به مقدار لازم

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن آبگوشت بلدرچین، ابتدا در یک قابلمه بلدرچین های شسته شده را با پیاز خلالی شده و روغن کمی تفت می دهیم.

2. بعد جعفری خرد شده، کرفس و هویج خرد شده، دو حبه سیر و دوعدد گوجه فرنگی را هم به قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

3. وقتی مواد را به خوبی تفت دادیم و سبزیجات کمی نرم شد، نخود خیس شده، نمک و زردچوبه، ادویه و یک قاشق رب گوجه به غذا اضافه می کنیم و سپس حدود 2 یا 3 لیوان آب می ریزیم.

4. حالا درب قابلمه را می گذاریم تا آبگوشت ما حدود یک ساعتی با حرارت ملایم پخته شود. در اواسط پخت زعفران را هم اضافه می کنیم تا آبگوشت ما خوش رنگ و خوش عطر شود.

5. در این فاصله که آبگوشت پخته می شود، 2 عدد سیب زمینی را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن را داغ کرده و سیب زمینی ها را خوب سرخ می کنیم.

6. در انتها وقتی که آبگوشت بلدرچین ما پخته شد و خوب جا افتاد، آن را در ظرف می کشیم و با نان و سبزی تازه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این آبگوشت بلدرچین خوشمزه لذت ببرید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها